2777
2789
عنوان

شما هم بعد عروسی غمگین بودین

1530 بازدید | 46 پست

من دو هفتس عروسی کردم ولی همش بغض دارم همش گریه میکنم نمیدونم چرا 

البته شوهرم دیگه مثل دوران عقد نیست دیگه وقت نمیزاره تو این دو هفته فقط در حد سلام خوبی چند جمله در مورد شام و فیلم حرف زدیم خوابیدیم 

یکی دوبار هم اومد مثلا کمکم کنه تا گفتم مثلا اینجوری انجام بده فوری گفته غر میزنی رفته 

خیلی حس دل شکستگی دارم

😐افسردگی پس از عروسی گرفتی

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخت میگیریا! ن من غمگین نبودم حس خوبی داشتم

نمیدونم چرا شاید واقعا دارم سخت میگیرم

مثلا شب عروسی که داشتم خدافظی میکردم از پدر مادرم ناخودآگاه گریه کردم بعدش شوهرم گفت تو گریه کردی مامانم ناراحت شده فکر کرده دوست نداری بیای میگه چرا گریه کردی آخه مگه دست خودم بود 

اره

بیخیال

خداروشکر کن سر خونه زندگیتی. من تا ۴_۵سال خونه نداشتم

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

اره، تازه متوجه شدم چقد کار باید انجام بدم. بنظرم زوده برای این حسای شما. زندگیتو گرم کن با کمک همس ...

اخه نیست اصلا تا ۶ سر کاره بعدشم میگه زود شام بخورم بخوابم 

تو این دو هفته نیم ساعت هم مثلا باهم نبودیم نرفتیم یه دور بزنیم

نمیدونم چرا شاید واقعا دارم سخت میگیرم مثلا شب عروسی که داشتم خدافظی میکردم از پدر مادرم ناخودآگاه ...

نه دیگه این انتظار همسرت بیجاس

بحث دوست داشتن یا نداشتن نیست بخاطر جدایی از پدر مادره

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

نه دیگه این انتظار همسرت بیجاس بحث دوست داشتن یا نداشتن نیست بخاطر جدایی از پدر مادره

کلا اولویت همسرم مادرشه بعد من 

من هیچوقت به روش نیوردم ولی این تبعیض خیلی اذیتم میکنه