2777
2789
عنوان

سرهنگ ثریا:)

1106 بازدید | 6 پست

از وقتی داستانشو شنیدم هی گریم میگیره؛))

الهی دورش بگردم کاش میتونستم ببینمش دستاشو ببوسم.نمیدونم اینجا کسی هست ک برنامه از سرگذشت دیشب و پریشب که از شبکه نسیم پخش شد رو دیدن یانه.اگه کنجکاو شدین برید سرچ کنید داستانشو بخونید.

الهی فداش بشم بخدا🙂بغض کردم

من دیدم واقعا عالی بود چقدر این مادر استوار بود ...واقعا مادررررر بود❤ از همونا که میشنویم خودشو به ...

اصن عی قربون صدقش میرم و بغض میکنم.کاش بتونم ببینمش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرش چقد میتونه بی معرفت و بی شرف باشه:)

دیگه وقتی درگیر این فرقه کثیف منافین میوفتی از انسانیت دور میش ...گرچه یه مشتندی دیدم از منافقین که واقعا اینا شستشوی مغزی میشن و حتی جرئت تدارم سم مادر یا نزدیکانشون رو به دوستشون بگن والا براشون بد میشه میگفت فقط اجازه دارن به مسود و مریم لعنتی فکر کنند. خدا لعنتشون کنه که چه جووای دسته گلی رو پر پر کردن

مولاست حسین.... آقاست حسین ...