2777
2789
عنوان

دعا نویسی

242 بازدید | 19 پست

من یه آقایی میشناسم یعنی باهم هستیم و‌من خیلی خیلی دوستش دارم...حالا مناسبتی چیزی شد من تو این مدت چند تا هدیه بهش دادم....

خوب باهمه بداخلاقی هاش ساختم.....جدیدا هم ترجیح دادم جای بحث باهاش بیشتر سکوت کنم بزارم حرفاش بزنه تمومشه بره بحث....

حالا چند روز پیش به من میگه چیه پیش دعا نویس رفتی دعایی چیزی تو هدیه ها ی که من دادی خوندی!!!!

خوب یعنی چی.....آخه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11594424/تاپیک-حاجت-روایی-به-امام-حسین-علیه-السلام

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

عزیزم دوست داشتن ملاک نیست الان با هم آشنا شدید باید همدیگرو بشناسید 

سعی کن یکبار فقط یکبار به خودت فکر کنی 

با اخلاقش میتونی بسازی 

وقتی داخل آمبولانس بود با دستای سرد و پیله بسته دست های عروسش را محکم گرفت و گفت من می‌دونم اگر برم دیگه برنمی‌گردم .. تو هم بیا تنهام نذار ...عروس گفت مادر این حرفو نزن حالت خوب میشه و زود برمیگردی ... فشارش بالازده بود ..وقتی بیمارستان بستری شد .. مدام سراغ مریم عروسش را می‌گرفت 💔..اما عروس خیلی دور بود ..سه روز وضعیتش ثابت بود اما در نهایت دنیا رو ترک کرد ...دوست خوبم میشه برای مادربزرگم فاتحه بفرستی ...

دست پیشو گرفته .من مطمئنم خودش دعا داده بهت که با اینهمه اخلاق بدش ،شیفته اش شدی و سکوت می‌کنی تو بحث.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
بگو من اهل دعا نیستم  به سلامت

بهش گفتم ببین هر کی این کار ه بوده بد خورده.....حتی مرگ جوان تو عزیزای خانواده اش....گفتم بد میشه برمیگرده به خودت طرف.

کلااااا نظرررر نمی‌ده ها