2777
2789
عنوان

شانس من

64 بازدید | 5 پست

بچه ها شانس من چرا اینجوری نه دوست پسر دارم نه خاستگار درس حسابی به هر پسری میگم این خوبه یه جور دگ‌ از آب در میاد...از لحاظ قیافه و اندام مشکلی ندارم...نشد یه نفر درس حسابی وارد زندگیم شع....هر کیو خوبه خوشم میاد دور میشه هرکس بده میاد سمتم‌....انقد دوس دارم یکی ب دلم بشینه ازدواج کنم یکی که دلش مثل من باشه ناشکری نمیکنم ولی دوستامو میبینم غصه میخورم میترسم تا آخر عمرم اینجوری بمونم  😭

چند سالته گلم؟توی رابطه کنترل گری و توقع بالا نداری؟

24..نه والا اصلا خیلی عادیم با یکی آشنا میشم میگم آها این دگ خوبه مثلا یهو حرف از رابطه میزنه من اینو چیکار کنم....یا یکی خوبه شغل ندارع...خاستگارای بد قیافه و سن بالا....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

24..نه والا اصلا خیلی عادیم با یکی آشنا میشم میگم آها این دگ خوبه مثلا یهو حرف از رابطه میزنه من این ...

من فالگیر گفته بود بختت بستس چله داری مامانم اعتقاد ندار البته خودمم میگم مقابل قدرت خدا این چه حرفیه ولی باز رفتیم پیش یه سید دعانویس‌د دعا داد

24..نه والا اصلا خیلی عادیم با یکی آشنا میشم میگم آها این دگ خوبه مثلا یهو حرف از رابطه میزنه من این ...

ارتباط اجتماعیتو گسترش بده گلم تا افراد بیشتری بشناسنت

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز