2777
2789
عنوان

نذر سیب 🍏🍎

10681 بازدید | 66 پست

شده از این نذر حاجت گرفته باشید یا دیدید کسی حاجت بگیره؟ من شنیدم میگن این نذر رد خور نداره و حتما حاجت میگیری من تاحالا خیلی نذر کردم و چله عاشورا برداشتم ولی ب خاستم نرسیدم این آخرین نذریه ک میکنم فقط نمیدونم راسته ک میگن جواب میگیری یا نه🤦‍♀️

♥️

چطوریه منم بگیرم؟؟

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم امروز  نذر  کردم  ایشالا حاجت ذواییموت

عزیزم‌چطوریه؟؟ منم میخوام بگیرم

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

دختر خالم انجام داد وبهش رسید ولی من نه 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

میشه بگی چطوری؟

Goodمن۶۰ ، natanaell 25سابق. نفسم بند نفس های کسی هست که هست و نمیزارم ازم بگیرنش❤A❤. همه اونا که اذیتم کردن تاوان میدن . برای درست شدن زندگیم ی صلوات مهمونم میکنی

#اجابت_حتمی 

از امام زمان( عج) چنین نقل شده است : از ناحیه ى مقدسه این متن صادر شد:

هر كه به درگاه تعالى حاجتى داشت ، پس از نیمه شب جمعه غسل كند و به محل نماز خویش آید و دو ركعت این گونه به جا آورد:

در رکعت اول ، سوره ى حمد را بخواند و در آن آیه ى ((ایاك نعبد و ایاك نستعین ))را ۱۰۰ بارتكرار كند

و پس از حمد،یك بار سوره ى توحید را بخواند

در هر ركوع هفت مرتبه ((سبحان ربى العظیم و بحمده )) بگوید

و در هر سجده نیز، هفت مرتبه ((سبحان ربى الاعلى و بحمده ))گوید.

سپس ركعت دوم را به همین گونه بجا بیاورد و   

و این دعا را بخواند كه خداى متعال #بى_شك #حاجتش را – هر چه باشد – روا خواهد ساخت ؛ مگر آن كه بریدن پیوند خویشاوندى باشد.

دعا این است :

اللَّهُمَّ إِنْ أَطَعْتُكَ فَالْمَحْمَدَةُ لَكَ وَ إِنْ عَصَیْتُكَ فَالْحُجَّةُ لَكَ مِنْكَ الرَّوْحُ وَ مِنْكَ الْفَرَجُ سُبْحَانَ مَنْ أَنْعَمَ وَ شَكَرَ سُبْحَانَ مَنْ قَدَرَ وَ غَفَرَ اللَّهُمَّ إِنْ كُنْتُ قَدْ عَصَیْتُكَ فَإِنِّی قَدْ أَطَعْتُكَ فِی أَحَبِّ الْأَشْیَاءِ إِلَیْكَ وَ هُوَ الْإِیمَانُ بِكَ لَمْ أَتَّخِذْ لَكَ وَلَداً وَ لَمْ أَدْعُ لَكَ شَرِیكاً مَنّاً مِنْكَ بِهِ عَلَیَّ لَا مَنّاً مِنِّی بِهِ عَلَیْكَ وَ قَدْ عَصَیْتُكَ یَا إِلَهِی عَلَى غَیْرِ وَجْهِ الْمُكَابَرَةِ وَ لَا الْخُرُوجِ عَنْ عُبُودِیَّتِكَ وَ لَا الْجُحُودِ لِرُبُوبِیَّتِكَ وَ لَكِنْ أَطَعْتُ هَوَایَ وَ أَزَلَّنِی الشَّیْطَانُ فَلَكَ الْحُجَّةُ عَلَیَّ وَ الْبَیَانُ فَإِنْ تُعَذِّبْنِی فَبِذُنُوبِی غَیْرَ ظَالِمٍ وَ إِنْ تَغْفِرْ لِی وَ تَرْحَمْنِی فَإِنَّكَ جَوَادٌ كَرِیمٌ یَا كَرِیمُ یَا كَرِیمُ حَتَّى یَقْطَعَ النَّفَسُ ثُمَّ یَقُولُ یَا آمِناً مِنْ كُلِّ شَیْ‏ءٍ وَ كُلُّ شَیْ‏ءٍ مِنْكَ خَائِفٌ حَذِرٌ أَسْأَلُكَ بِأَمْنِكَ مِنْ كُلِّ شَیْ‏ءٍ وَ خَوْفِ كُلِّ شَیْ‏ءٍ مِنْكَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تُعْطِیَنِی أَمَاناً لِنَفْسِی وَ أَهْلِی وَ وُلْدِی وَ سَائِرِ مَا أَنْعَمْتَ بِهِ عَلَیَّ حَتَّى لَا أَخَافَ أَحَداً وَ لَا أَحْذَرَ مِنْ شَیْ‏ءٍ أَبَداً- إِنَّكَ عَلى‏ كُلِّ شَیْ‏ءٍ قَدِیرٌ وَ حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكِیلُ یَا كَافِیَ إِبْرَاهِیمَ نُمْرُودَ یَا كَافِیَ مُوسَى فِرْعَوْنَ أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تَكْفِیَنِی شَرَّ فُلَانِ بْنِ فُلَانٍ فَیَسْتَكْفِی شَرَّ مَنْ یَخَافُ شَرَّهُ إِنْ شَاءَ اللَّهُ تَعَالَى.

آن گاه به سجده رود و همراه با زارى به درگاه حق متعال ، #حاجت بخواهد كه هر مرد یا زن با ایمان این نماز را بگزارد و خالصانه این دعا را بخواند، #درهاى_آسمان در پاسخ به رویش #گشوده خواهد شد و هر گونه باشد، #همان_دم و در #همان_شب خواسته اش #برآورده #خواهد_گردید.

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج