2777
2789
عنوان

نذر سیب 🍏🍎

| مشاهده متن کامل بحث + 10684 بازدید | 66 پست
#اجابت_حتمی  از امام زمان( عج) چنین نقل شده است : از ناحیه ى مقدسه این متن صادر شد: هر ...

ببخشیدشب جمعه میشه دیگه درسته

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
۴۰ تا دونه سیب ب نیت شهید جهانیاری و شهید ابراهیم هادی باید نذر کنید

قبل حاجت گرفتن یابعدش نذرتو عدا کنی؟

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه به کتاب و ایه هستش

اره ،‌مگه نذر و چله من دراوردی هم داریم. من خیلی معتقد هستم دایم مفاتیح میخونم ولی همچین نذری ندیدم

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
۴۰ تا دونه سیب ب نیت شهید جهانیاری و شهید ابراهیم هادی باید نذر کنید

منم حاجت گرفتم ولی اصن 40تا سیب نیست هرچقد که در توانت هست میگیری من نذر کردم و تا موقعی که یه حاجتم رسیدم روزی 100تا صلوات برای شادی روح شهید جهانیاری میفرستادم بعد دو هفته به حاجتم رسیدم دو سه کلیو سیب خریدم با شکلات پاکت کردم دادم به بچه های کار

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

فک کنم بعدش باشه  من ک میخام روز تاسوعا یا عاشورا نذرمو بدم نمیدونم جواب میگیرم یا نه

انشالله جواب میگیری 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
منم حاجت گرفتم ولی اصن 40تا سیب نیست هرچقد که در توانت هست میگیری من نذر کردم و تا موقعی که یه حاجتم ...

نمیدونم عزیزم منم تا حالا انجام ندادم ولی خیلی درموردش شنیدم و همه هم گفتن ۴۰ تا باید باشه و منم همون ۴۰ تا نذر کردم

♥️

منم حاجت گرفتم ولی اصن 40تا سیب نیست هرچقد که در توانت هست میگیری من نذر کردم و تا موقعی که یه حاجتم ...

خداروشکر یعنی منم حاجت میگیریم

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
اره ،‌مگه نذر و چله من دراوردی هم داریم. من خیلی معتقد هستم دایم مفاتیح میخونم ولی همچین نذری ندیدم

عزیزم مال شهید جهانیاری هستش نذر سیب داخل نت بزن بخون حالی بنویسم ندارم😂داستانش جالبه

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

خداروشکر یعنی منم حاجت میگیریم

انشالله هرکی نذر کرده رسیده به حاجتش

خب قبلش یا بعد حاجت؟ به کس خاصی باید داد ؟ برای هر دو با هم 40تا ؟

فک کنم فرقی نداشته باشه قبلش یا بعدش و واسه کس خاصی هم نیستش میتونید ب هرکسی بدید بله هردو باهم ۴۰ تا و اگه خودتونم بخواین و در توانتون باشه میتونید بیشترش کنید 

♥️