2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو که خودت از این تاپیکها میزنی  خیلی عقده ای هستی که برام گزارش  زدی خاله زنک که تو سای ...

خانم عزیز درست صحبت کن 

من اصلا شما رو نمی شناسم 

خواهشن سرتم تو زندگی خودت باشه 

بقیشم به خودم مربوطه خاله زنکم یا ن 

مرسی

God does not exist
[QUOTE=303955584]خانم عزیز درست صحبت کن  من اصلا شما رو نمی شناسم  خواهشن سرتم تو زندگی خو ...

خانم عزیز هرکس هر طوری باهام حرف بزنه منم هنوطور باش حرف میزنم پس خواهشن توهم از تاپیک برو بیرون 

چون ممکنه احترامتو دیگه نگهندارم 

با نهایت احترام 

God does not exist
خانم عزیز هرکس هر طوری باهام حرف بزنه منم هنوطور باش حرف میزنم پس خواهشن توهم از تاپیک برو بیرون&nbs ...

برو قشنگ حالم بهم زدی تاپیکت مبارکت باشع دیگه هم من ریپ نزن چون جوابت نمیدم 😒😒😒ایششش

برو قشنگ حالم بهم زدی تاپیکت مبارکت باشع دیگه هم من ریپ نزن چون جوابت نمیدم 😒😒😒ایششش

من شما رو نمی شناسم اومدی میگی گزارش دادی دعوا داری بعد به من میگی ریپ نزن درکت نمی کنم 

God does not exist