2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشیمون میشی چون سنت خیلی کمه

الان گیر خانوادته ازدواج کتی میشه‌گیر دوتا خانواده

ب عبارتی از چاله در میایی میوفتی تو چاه

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

گلم اول برو دانشگاه بعدش اگه خواستی به ازدواج فکر کن ، چون وقتی دانشگاه بری یه کم آزادتر میشی ،الان تحت فشار خانواده ای و ممکنه انتخابت درست نباشه

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
خسته شدم بخدا

اینقدر دوست دارم ازدواج کنم واقعا به نظر خودم نیاز دارم 

حالا امسال محرم یک ختمی هست میخوام بخونم متوسل شم به امام حسین ایشالا حاجتمو بده 

بعضی وقتا اشکی نمیریزی فقط قلب بیصدا گریه میکنه و این خیلی بده خیلی:)
نمیدونم چیکار کنم خستم

کاملا حالتو میفهمم ،همش ۴ سال ازت بزرگترم ، منم تو ۱۹ سالگی بخاطر کنکور و این مزخرفات خیلی تحت فشار خانوادم بودم و دلم میخواس هر چی زودتر ازدواج کنم و نزدیک بود به یکی از خواستگارام جواب مثبت بدم ولی خداروشکر متوجه شدم آدم مناسبی نیست برام و با اینکه تحت فشار خانواده بودم ، بهش جواب منفی دادم و الان واقعا خوشحالم که دانشگاه رفتم و اون پسر رو قبول نکردم .چون با رفتن به دانشگاه ، فشار خانوادم کمتر شد و آزادیم بیشتر شد و بهم خوش میگذشت و دیگه کمتر به ازدواج فکر کردم ، ینی هنوزم فک میکنما ولی اون موقع اصن انگار هدفم از ادامه ی زندگی ، ازدواج بود!

اینقدر دوست دارم ازدواج کنم واقعا به نظر خودم نیاز دارم  حالا امسال محرم یک ختمی هست میخوام بخ ...

میشه بگی چه ختمی گلم؟