2777
2789
عنوان

سنگ کلیه تجربشو دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند میل بود واسه شما؟

یادم نمیاد عزیزم

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
ببخشیدهزینش چقدرشد میدونین

عزیزم رفت بیمارستان میلاد چون بیمه بود هیچی نداد دکتر اوژانسی نوشت عمل شد 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

ببخشید عزیزم تاپیک اونور قفل شد

از گیتا گرجی چطور باید وقت بگیرم؟

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
ببخشید عزیزم تاپیک اونور قفل شد از گیتا گرجی چطور باید وقت بگیرم؟

عزیزم چهارشنبه صبح ازساعت ۹ تا ۱۰ تلفنی وقت ویزیت میدن برای شنبه عصر و یکشنبه صبح 

این روتین هرهفتشونه باید خیلی زنگ بزنی تا یبار وصل بشه چون دائم مشغوله من نزدیک ۱۰۰ بارزنگ زدم تاگرفت

عزیزم چهارشنبه صبح ازساعت ۹ تا ۱۰ تلفنی وقت ویزیت میدن برای شنبه عصر و یکشنبه صبح  این روتین ه ...

دکتر خوبیه؟؟ من خیلی وقته دنبال دکتر واسه جوش صورتم

🤦🏻‍♀️

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

من سنگ کلیه ی خیلی بزرگ و کلسیمی و شاخ گوزنی داشتم رفتم پیش دکتر میر حسین کاظمی بدون هیچ درد و مشکلی درمان شدم . خدا خیرش بده واقعا کارش حرف نداره

شمارشو براتون میگذارم حتما برای درمان به ایشون مراجعه کنید

09367461816