۴ روز گذشته از موعدم نه پریود میشم نه بی بی چک مثبت میشه🤦🏻♀️
دعا کنین فردا یا پریود شم یا بی بی چکم مثبت شه
به یه هاله کمرنگ هم راضیم🫠
میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت بهدست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعلهور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفتهی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا میداشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمیکردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
منم ۴ روز گذشته پریروز و امروز تست زدم هاله محو انداخت به زور دیده میشه.اما دل درد پریودی دارم.خیلی سخته انتظار نه میتونم آزمایش بدم چون خیلی محو خطش نه میتونم صبرکنم بخدا خیلی سخت میگذره همش احساس میکنم الان پریود میشم
هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم ۴ روز گذشته پریروز و امروز تست زدم هاله محو انداخت به زور دیده میشه.اما دل درد پریودی دارم.خیلی ...
برای من هاله هم نمیندازه
علائم پریودی مثل قبل ندارم قبلا چند روز مونده به پریودی کمر درد و دلدرد و ضعف داشتم تا روز دوم
ولی الان خبری نیست فقط یه ذره اندازه یه توپ انگار سمت چپ زیردلم سفت شده و گرفته و عذر میخوام ترشح زیاد دارم
میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت بهدست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعلهور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفتهی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا میداشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمیکردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
فردا هم میزنم اگه منفی بود یکیشو نگه میدارم برای آخر هفته دیگه