2777
2789
عنوان

دست به خودکشی زدم ولی زندم

381 بازدید | 33 پست

من یه کنکوری بد بختم 

بعد دیدن نمره هام رفتم اعتراض دادم خیلی بد نبودن ولی مطمئن بودم بیش تر از این نوشتم .گفتم شاید اشتباهی شده اعتراض دادم ..

امروز شنیدم کم تر دادن یه لحظه شپوک خیلی بدی بهم وارد شد 

هرچی قرص دم دستم بود خوردم .ویتامین های قوی که دکتر به مامانم تاکید کرده بود هر یک روز درمیان اونم نصفش بخوره 

چند تا چند تا خوردم .

پدرم اومد کلی گریه کردم ولی نگفتم قرص خوردم تا ظهر شد مامانم اومد .

پوکه های قرص رو دید جیغ زد منم بی حال بودم داشتم بد تر می شدم .زنگ زدن به عمه ام که تو درمانگاه کار میکنه .

نفهمیدم چطور رسیدم بیمارستان .ولز درد و کامل حس می کردم .

با چه بد بختی ای شست و شو دادن معدمو. کلی زار زدم چون شدید درد داره .

خلاصه برام دعا کنید تازه حالم بهتر شده برگشتم .

کلی نصیحت شنیدم .ولی من عاشق پزشکی ام 

می میرم واسه این شغل 

اما کسی درک نمیکنه

برای درس خودکشی کردی؟ پنج ساله دیگه خندت میگیره 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو میکشتی همه چیز درست میشد؟😒😒😒😒

قوی باش سال بعدی جبران کن کنکور رو ،نشد سال بعدش تلاش کن 

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

یکی از اقوام درسش خیلی خوبه از اینا که همش ۲۰ میارن رفت مدرسه مدیرشون بهش گفت تو شاه مدرسه ای.

معدلش شده بود ۱۴

و چند نفر دیگه هم همینطور

ظاهرا برای همه اینطور بوده

اگه برای همه همین طور بوده دلیلی برای نگرانی وجود نداره

به جای ثروت دنیا نجف به ما دادند/خوشا به طالع ما خاک پا رسید به ما🌱

حالا با خودکشی به پزشکی رسیدی؟ به جای ضعف نشون دادن تلاشتو بیشتر کن،تازه پزشکی و کنکور که همه چیز نیست اخه ،مگه زنذگی فقط کنکوره؟خیلیا بدون ادامه تحصیل الان ادمای معروفین تو حرفه ای که دارن

کاربری سوم😅 ایشالا اخرین کاربریه دیگه😓