2777
2789
عنوان

خانوما چندبار یه کلمه رو تکرارمیکنید بچتون یادمیگیره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 48 پست
خیلی کلمه میگه که ، چرا نگرانی؟؟ بذار سیر طبیعی خودش رو طی کنه عزیزم برادر زاده من تا قبل ۴سالگی ف ...

اینارو پراکنده میگه وقتی میگم‌تکرارکن نمیکنه

گاهی هم کلا یادش میره و از اول باید یادش بدم

حالا شما تکرار کن چه اشکال داره بچه باید بمباران شنیداری سه بعد به وقتش حرف میزنه ولی یه چی نشون بدی حساسی یا عصبی میشی یا نگران می‌فهمه یا لج می‌کنه یا استرسی میشه بزار خوش باشه با هیچ بچه ای هم مقایسه نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر یکی از نزدیکامون از پسرم یکی دوماه کوچیکتره قشنگ هر کلمه ای بگی تکرارمیکنه😞

بچه اوله اونم؟چون معمولا بچه های دوم زودترحرف میزنن

واینکه مقایسه نکن عزیزم قرارنیس همه بچه ها مث هم باشن اگه خودت سرزبوندارباشی زودحرف میزنه اکثرا من بچه های که زود حرف میزنن میبینم مامانشون سرزبونداره خیلی

نگران نباش بعضی بچه ها آرومن یکی زودتر حرف میزنه یکی زودتر راه میره متفاوتن

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
دختر یکی از نزدیکامون از پسرم یکی دوماه کوچیکتره قشنگ هر کلمه ای بگی تکرارمیکنه😞

با هیچ بچه ای مقایسش نکن ژنش فرق داره همچیش هم متفاوت خواهد بود زمان بده خودش به حرف میاد

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
بچه اوله اونم؟چون معمولا بچه های دوم زودترحرف میزنن واینکه مقایسه نکن عزیزم قرارنیس همه بچه ها مث ه ...

آره بچه اوله

اونو که میبینم میگم چرا پس پسرمن اینجوری حرف نمیزنه نکنه مشکلی داره

اینارو پراکنده میگه وقتی میگم‌تکرارکن نمیکنه  گاهی هم کلا یادش میره و از اول باید یادش بدم

اصصصصصصلا نگو تکرار کن خودت حرف بزن سوال کن که مجبور به جواب بشه اگه جواب نداد خودت جوابش بگوبراش آره؟

اصرارش نکن که بگه بزار خودش حرف میزنه به وقتش براش فیلم کودک بزار که آهنگای کودکانه داره تو اینستا وگوگل ایناهس دانلود کن بزن رو تلویزیون ببینه کتاب قصه اگه خوشش میاد تصویراش بهش نشون بده خودت مثلا برا یه تصویر قصه بگو چندین جمله بگو خودبه خود دایره لغاتش زیادمیشه

اصصصصصصلا نگو تکرار کن خودت حرف بزن سوال کن که مجبور به جواب بشه اگه جواب نداد خودت جوابش بگوبراش آر ...

بخدا دهنم کف میکنه انقد تکرار میکنم بعد ۴۰ روز تازه داره بله میگه

اونم هی اسمشو صدا میزنم پشت بندش میگم‌بله که‌یادبگیره در جواب صدازدنش بگه بله، الان دوروزه بله میگه اما نه در جواب اسمش، همینجوری راه میره میگه بله بله

بالای یک ماهه دارم بله بهش یادمیدم تازه دو روزه میگه بَیه

خب اذیتش نکن شاید الآن بله براش سخته بگو آره به نظرم بله سخته برا اولش

بخدا دهنم کف میکنه انقد تکرار میکنم بعد ۴۰ روز تازه داره بله میگه اونم هی اسمشو صدا میزنم پشت بندش ...

اینجوری روش درستی نیس سخت نگیر گلم همینجور حرف بزن نمیخواد یه چی خییییلی تکرار کنی که صداش کنی همین که متوجه میشه صداش کردی کافیه

بخدا دهنم کف میکنه انقد تکرار میکنم بعد ۴۰ روز تازه داره بله میگه اونم هی اسمشو صدا میزنم پشت بندش ...

نگران شدی با دکترش یا بهداشت حرف بزن ببین میگن الآن چنتاکلمه بایدبگه