2777
2789

اگه آره بگید برخورد فروشنده چطور بود؟برای شما راحت بود برگردوندنش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره انواع سس رو زده بود ۴۰ تومن  پارسال   حالا قیمت یکی ۲۰بود یکی ۲۵  هر کدوم قیمت اصلیش زیر ۳۰ بود   این از دم زده بود ۴۰   خریدم بعد فهمیدم    دعوا شد ولی دیییگه خرید نکردم ازش

الان دیگه کسی گرون فروشی کنه به روش نمیارم ولی عمرا پا تو مغازش نزارم دیگه  

همینجوریش گرونی هست اینام شورشو دربیارن دیگه هیچی

چقدم بهشون برمیخوره

خیلی

مال من چند سال پیش ی چیز ارزون قیمتی هم بود ولی ۴ برابر گرون داده بود

خیلی بهش برخورد پس دادم بهم چیزم گفت 

با ماشین فلان میای جنس انقدی پس میدی

منم گفتم بلکه شما درس عبرتی بشه براتون به بقیه گرون ندید

پدرم سالها بازاری بوده اینقدر محترمانه این کار رو میکنه چون قشنگ قیمت همه چی دستشه طرف رو آچمز میکنه اصلا نمیتوته کسی کلاه سرش بزاره

تمرین میخواد

یه بار یه کالای ۷ میلیونی رو نخواست فروشنده تا ۳ میلیون پایین آورد قیمت رو من چشمام اندازه نعلبکی شده بود:)

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....