2777
2789
عنوان

حدس بزنید نی نی چیه😉

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 70 پست
خب من آخرین پریودم ۱۷ فروردین بوده بعدش دیگه اقدام کردم داخل اردیبهشت فهمیدم باردارم نگوووووووو من ...

خخخخخ   متولد چه ماهی  هستی؟ 

نااميد از دَر رحمت بكجا بايد رفت؟يا رَب ازهر چهِ خطا رفت؛ هزار استغفار
خخخخخ   متولد چه ماهی  هستی؟

دی ماه

الان چیشد؟

آخر پسر شد یا دختر🤣

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دی ماه الان چیشد؟ آخر پسر شد یا دختر🤣

نه  هنوز  ۲۷ سالت نشده انشالله دی  میشه ۲۷ سالت،    منم زایمانم برای آخره  دی  یا نهایتا ۲ بهمن.  ولی دوس دارم  دی ماهی بشه بچم،    والا  میزنه  دختر   اصلا دیگه به این تقویم کاری ندارم، الکیه انگار

نه  هنوز  ۲۷ سالت نشده انشالله دی  میشه ۲۷ سالت،    منم زایمانم برای آخره & ...

منم بچم اواسط دی بدنیا میاد 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
ای جونم مثل خودت،   انشالله که خوش نام باشه🩷💫

مرسی عزیزدل

سلام گلم تقریباً علایمم بیشترش شبیه شماست ی هفته مونده ب موعد بیبی چکم مثبت شد عدد بتامم یکی دو روز قبل از موعد آز دادم خیلی بالا بود فکر میکردیم دوقلوعه..منم هم ترشی دوست دارم وشوری هم شیرینی.ولی فلفلی نه. نینیم سمت راست بود اوایل الانم بیشتر راسته.. دقیقاً منم خیار دوست دارم نمک بزنم ولی تازه چند روزیه درد کمر دارم فک کنم اونم از عفونته حالت تهوع دارم روزی یبارم بالا میارم تا قبل از این شبا بالا میاوردم ی هفتست صبا بالا میارم ک فک کنم اونم از گشنگیه.صورتمم زیاد جوش نزده.زرنگم نیستم بی حال وکسلم. ی روز بهترم ی روز جنازم

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️
دیگه باید یک ماه دیگه برم آنومالی تا صددرصد بگه جنسیتش چیه

بهت میخوره  پسر  باشه،   بازم  انشالله هر چی خدا بخواد گلم،  رفتی آنومالی  بهم بگو حتما😘

عزیزم یسری از علائمی که داری رو من سر دختر دیدم به نظرم حدسم از روی ضربان قلبش هست یه گل دختر خدا بهتون هدیه داده

البته درسته ما ادما دوست داریم از هر دو جنسیت داشته باشیم ولی  سلامتی و عاقبت بخیریش از همه چیز به نظرم مهم تره 🥰که ان شاءالله توراهیت رو هم به سلامتی ودل خوش به بغل بگیری و هم بهترین ها درانتظارش باشه😘

عزیزم یسری از علائمی که داری رو من سر دختر دیدم به نظرم حدسم از روی ضربان قلبش هست یه گل دختر خدا به ...

😍😍😍 خودمم دیشب خواب دیدم  تعبیر خواب نوشته بود صاحب دختر میشوید،  توکل  به خدا   هر چی  خودش بده  اصلا بهش نگفتم دختر میخوام یا پسر