2777
2789

دیروز اینجا یه عده گفتند حتنا هواشو بگیر یه عده گفتند لازم نیست 

من تا امروز ۳ ته زدم یکیشو تزریقات زد که هواشو گرفت دیروز و امروز با هوای داخلش زدم 

چون از ۱۹۰ پرسیدم گفتند امپول آماده است و باید با هوای داخلش زده بشه 

حالا اینجا شنیدم بچه ها می‌گفتند ۱ قطره هم نباید ازش بره وگرنه اثر نمیکنه برای من تا درش رو باز کردم ۳ قطره اش ریخت بیرون !

بعد هم بر ای شما هم درد داره موقع زدن و کبود میشه؟من اون دوتا که زدم کبود شده جاش و موقع زدن سوزش و درد داشت؟

کلا خیلی از زدنش میترسم و کلا نگرانم 

من جنین دیده نشد و دکتر اینو داد و ساک بارداری کوچیک هست و دو هفته از پریود سونوم عقبتره نمیدونم چی میخواد بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی چقدرم هوا داره یعنی اگر ۴ قسمتش قطره هست ۶ قسمت هواست 

نه بابا بیخود گفتن، تماس بگیرید با شماره اطلاعات دارویی بپرسید! اون هوا که میبینید آماده نیست که! اونجوری گذاشتن که سرنگ تو جا به جایی و انبساط انقباض ها ازش خالی نشه، بعد حالا یه قطره خالی بشه که اشکالی نداره! بارها من برای پدرم زدم اکثرا هم یکی دو قطره اش حروم شده، سخت نگیرید اصلا، وسواس فکریه این، باز تماس بگیرید با اطلاعات دارویی

آنانکه خوبند همیشه سبزند و آنانکه بزرگی و محبت در قلبشان جاریست همیشه به یاد می مانند ...
نه بابا بیخود گفتن، تماس بگیرید با شماره اطلاعات دارویی بپرسید! اون هوا که میبینید آماده نیست که! او ...

ممنون 

برای من انتهای سوزن هوا داره و اولش مایع است که هم دیروزوهم امروز سه قطرش ریخت...

هوای انتهای هم من توی این دوبار زدم اشکالی نداره؟

ممنون  برای من انتهای سوزن هوا داره و اولش مایع است که هم دیروزوهم امروز سه قطرش ریخت... هوای ...

نه یه ذره هوا اینطور که از چنیدین نفر شنیدمو پرسیدم اشکالی نداره ولی خاطر جمع تر اینه که مطمئن بشید رو تخلیه هواش، با چند ضربه کنار سرنگ مایع پایین میادو هوا میره بالا که میشه خارجش کرد، چند قطره هم هیچ اثری ندارم منم برای پدرم بارها اینجوری زدم که چند قطره اش خارج شده بوده 

آنانکه خوبند همیشه سبزند و آنانکه بزرگی و محبت در قلبشان جاریست همیشه به یاد می مانند ...