2777
2789
عنوان

دیج ی کالا

79 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها تا حالا کسی مولتی ویتامین یا قرص جوشان چیزایی که داروخونه اییه رو از دیج 

ی کالا گرفته؟خیلی تخفیفای خوبی سر این چیزا میزنه میخوامبگیرم دودلم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کامنتا خوندم  قرصا تاریخشون میگزره  رو میزارن مثلن دو هفته مونده  یا دوماه. تو م ...

یعنی بیشترشون اینجورین؟من چیزایی که خواستم بگیرم اکثرا تاریخ داشت تو کامنتا گفته بودن 

سلام عزیزم خوبی؟ ببخشید اگه هستی ممنون میشم جواب منو بدی🥲🥲 تو یه تاپیکی دیدم که نوشتی خودت ۲۹ سالته و شوهرت ۴۲ .. میتونم بپرسم چن سالگی ازدواج کردید؟

من الان ۲۷ سالمه یکی واسم اومده که ۳۹ سالشه. بنظرم خیلیه اختلاف سنی. و ایشون از جوونیش گذشته. اگه حداقل با همین اختلاف سنی تو سن کوچیکتر بودیم خب باز یه چیزی، ولی اینجوری واقعا بنطرم نمیتونم باهاش جوونی کنم یا شور نشاط نداره یا حوصله بچه نداره دیگه. یا میخواد زود بچه دار شه چون سنش بالاست. 🫠

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖