2777
2789
عنوان

دعا کردم برگرده ولی کاش برنمیگشت

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 21 پست
الان دو روزه بهش پیام ندادم دیگه ولی قلبم داره آتیش میگیره

همه کسایی که کات کردن و الان دیگه حتی به اون طرف فکر هم نمیکنه و نمیخوانش اولش آتیش گرفته دلشون گریه کردن دلتنگ شدن و کلی روزای سخت و پشت سر گذاشتن ولی باید به خودت زمان بدی بودن با بعضیا دردش خیلی بیشتر از نبودنشون هست عادت میکنی و روزای سختت هم میگذره تحمل کن 

الهی گاهی نگاهی 
بهت چند بار خیانت کنه دلسرد میشی . میفهمم چی میگیا. بزار اگه به برگشته اون بیاد سمتت باشه؟ ر ...

همین دیگه با حسادتام و پیگیریایه زیادم فراریش میدم ولی اونم هیچ تلاشی نمیکنه آرومم کنه بیشتر باعث میشه من واکنش بدم وقتی ازش دور میشم اونم دور میشه وقتی میخام بهش نزدیک بشم باز دور میشه اصلن نمیفهمم باید چکار کنم باهاش، همیشه که نمیشه همه چی گل و بلبل باشه همش انتظار داره من باهاش خوب باشم بخندم گلایه نکنم خوشحالش کنم پس من چی ؟ کی به من اهمیت میده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دیگه با حسادتام و پیگیریایه زیادم فراریش میدم ولی اونم هیچ تلاشی نمیکنه آرومم کنه بیشتر باعث می ...

بیخیالش شو 

پیگیرش نشو بذار بره به دردت نمیخوره 

هر چی بیشتر بری سمتش بیشتر ازت دور میشه 

خدایا شکرتتتتتتت 
بیخیالش شو  پیگیرش نشو بذار بره به دردت نمیخوره  هر چی بیشتر بری سمتش بیشتر ازت دور میشه ...

خیلی سخته با خودم میگم یبار گزاشتمش کنار چرا دوباره همون بلا داره سرم میاد دوباره همون سختیا رو دارم میکشم چرا واسم راحت نمیشه این چیزا 

خیلی سخته با خودم میگم یبار گزاشتمش کنار چرا دوباره همون بلا داره سرم میاد دوباره همون سختیا رو دارم ...

برا منم دقیقا یه همچین جریانی اتفاق افتاد فکر میکردم بهتر از اون رو زمین وجود نداره 

حالا بماند چقد اذیت شدم چقد گریه کردم و عذاب کشیدم 

حتی کارم به دکتر و قرص آرامبخش رسید

اما یه وقت به خودم اومدم دیدم دارم از بین میرم 

گفتم مگه ارزش داره بخاطر یه نفر اینطوری خودمو اذیت کنم 

خواهرانه بهت میگم از دلت بیرونش کن اون برگرده بازم میره شک نکن اصلا همچین آدمی به دردت نمیخوره 

میدونم خیلی سخته ولی حتما میتونی 

خدایا شکرتتتتتتت 
برا منم دقیقا یه همچین جریانی اتفاق افتاد فکر میکردم بهتر از اون رو زمین وجود نداره  حالا بمان ...

میدونم واقعن موندن باهاش فایده نداره ولی دل بی صاحاب موندم همکاری نمیکنه ، عزیزم قرص آرامبخش بهت کمک کرد قلبت آروم بگیره؟ 

میدونم واقعن موندن باهاش فایده نداره ولی دل بی صاحاب موندم همکاری نمیکنه ، عزیزم قرص آرامبخش بهت کمک ...

آره خیلی

ولی من کلا یک ماه خوردم بعد قطعش کردم 

خدایا شکرتتتتتتت