2777
2789

خودم: تازگی ها رفتم آرایشگاه و موهام رو مدل وولف کات کوتاه کردم ولی چون موهام حالت داشت اصلا چیز خوبی در نیومد یادتون باشه اگه مدل مو پسرونه میخواد حتما برید ارایشگاه مردونه زنونه ها فقط تا سرشونه اینا بلدن 

ما فراموش می‌کنیم که قبلا کی بودیم!؟

honey_cake2023  

در روبیکا 

دختری که نیاز داره به حمایت ما اگه روبیکا دارید لطفا فالوش کنید و پست هاشو لایک کنید شاید لایک کردن فقط ۲ یا ۳ دقیقه وقت مارو بگیره ولی باعث شاد شدن و انرژی گرفتن یک فرد دیگه میشه.

به درخواست خودتون ۵ فالو بک هم داده میشه

استاتر جان از شما خیلی خیلی خیلی خیلی معذرت میخوام که تو تاپیک‌شما مطرح کردم چون یک دختر نیاز داره به لایک و فالو های ما تا حمایت بشه متشکرم از

سلام بارانا هسدم>✌🏻 عشق‌ رو با تموم سلول های بدنم درک کردم‌چطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانت کنید؟1401/9/19‌ زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستیمن تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جان‌دل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهره‌ات.  عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از ازدواجم پشیمونم بیشتر از سگ امیدوارم داعش به دل مادرش بمونه 

بد ذات نیستم آرزو مرگ کسی و تاحالا نخواستم تو عمرم 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

جالبه بدونی آرایشگاه مردونه ها هم اصلا موی بلند نمیتونن کات کنن پدرشون در میاد تا بکنن

گفتم که به کسی بر نخوره چون هر کدوم بیشتر تو اون حوزه فعالیت کردن تو کار خودشون ماهر ترن

دوباره د میاد  منم تو یک سال ۵ بار پسرونه زدم

میدونم ولی کاری بود که پشیمونم ازش موهای قبلیم که تا سرشونه هام بود خیلی بهتر بود بعد چون موهام حالت داره اصلا خوب نشده امید وارم تا عید موهام بیاد تا سرشونه 

من از ازدواجم پشیمونم بیشتر از سگ امیدوارم داعش به دل مادرش بمونه  بد ذات نیستم آرزو مرگ کسی و ...

من خودم مجرد بودن رو به ازدواج ترجیح میدم 🙂✌🏻