2777
2789
عنوان

شیاف پروژسترون دربارداری

260 بازدید | 17 پست

کسی استفاده کرده؟بدون لکه بینی فقط بخاطره سابقه سقط دکتر بهم داده هر۱۲ساعت بذارم،طبق پریودم پنج هفته وشش روزمه.فردا شیاف تموم میشه یعنی لازمه بازم بخرم؟؟میشه یهوقطع کرد؟؟؟

انتظارازعشق قویتره.درانتظارفرزند.درتیر۱۴۰۲انتظارم ب پایان رسید

نه شیاف رو باید بذاری

فقط ک واس لکه بینی نیس برای جلوگیری از سقط و زایمان زودرس بهت داده

منم امپولشو میزنم اوایل تا ۸ هفتگی شیاف زدم بعد الان از ۲۶ هفتگی امپول میزنم الان ۳۴ هفتمه

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا روز زایمان ی مدت آمپول ی مدت شیاف استفاده کردم.

احتمال زایمان زودرس داشتم چون بچه اولمم زود بدنیا اومد برادومی از اولش داد.

با دکترت صحبت کن سرخود قطع نکن

هنوزم قشنگترین چشا واسه مامانمه🙂............ من حالم خوبه چشام الکی شلوغش میکنه.
خواهر من خونریزی نداشت ولی چون دکتر گفته بود ممکنه سقط بشه دوسه ماه هرروز استفاده میکرد  فقط ز ...

اوهوم،ولی هنوز سونوهم نشدم

نه شیاف رو باید بذاری فقط ک واس لکه بینی نیس برای جلوگیری از سقط و زایمان زودرس بهت داده منم امپول ...

واییی چقد زیاد،الانکه منشیش پرسید لکه وخونریزی نداری گفتم نه اصلا،حالا گفت از دکتر میپرسم ی ساعت دیگه زنگ‌بزن

خیر اصلا خودسر قطع نکن من از ماه سه تا ۹ زدم چون خطر سقط داشتم  چرا باید قطع کنی

نمیدونم من سونویی نشدم که خطرسقط معلوم بشه.

من تا روز زایمان ی مدت آمپول ی مدت شیاف استفاده کردم. احتمال زایمان زودرس داشتم چون بچه اولمم زود ب ...

اوهوم مرسی عزیزم،بدم میادازشیاف یبوست گرفتم 

منم استفاده می‌کردم ماه دوم خونریزی شدید افتاده بودم. فقط واسه لک بینی و خونریزی نیست واسه پیشگیری ا ...

بعدسالم بود بچت؟

به دکترت حتما بگو یبوست گرفتی ببخشید خوب نیست زور بزنی واست دارو مینویسه یبوست برطرف بشه

اره،موندم چیکارکنم،انجیر،گلابی میخورم ولی خیلی تاثیرنداره