2777
2789
عنوان

روزهای سگی...

75 بازدید | 12 پست

واقعا حالم بده 

احساس میکنم بدنم کثیفه خونم کثیفه هرلباسی کثیفه همچی بو میده هی به شوهرم میگم برو حموم اینقدر با وایتکس کار کردم گلوم میسوزه😭همه اذیتم میکنن خونمو کثیف میکنن دستاشونو دندون مصنوعیشونو تو ظرف شوییم میشورن 😭

از همه بدم میاد دلم نمیخواد باکسی رفت و امد کنم

اینقدر نظافت کردم و دلم اروم نشد خستم هروز میرم حموم ولی باز تمیز نمیشم 

یه بوی بدی تو دماغمه که فقط خودم متوجهشم 

😭حال روحی بدی دارم ریزش مو دارم خستم ازین زندگی 

حالم خرابه سرو صدا دیوانم میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا که میگی نشانه وسواسه

ببین انکار نمیکنم ولی واقعا وسواس نیستم ، تو اپارتمانمون همه واقعا شلخته و کثیفن تو مهمونایی که میان خونمونم همینطور مثلا طرف دست به جوراب یا شلوارش بزنه بعد میوه بخوره اوکیه ؟ خب اینا رعایت نمیکنن با دست خیس دستگیره دسشویی رو باز میکنن این چیزیه که واقعا چندشه برای همه

ببین انکار نمیکنم ولی واقعا وسواس نیستم ، تو اپارتمانمون همه واقعا شلخته و کثیفن تو مهمونایی که میان ...

فکرای بدم داری استرس چی

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
فکرای بدم داری استرس چی

اره دارم...حتی از رابطه جنسی هم فراریم ... هیچی حالمو خوب نمیکنه ...هیچ راه حلی هم نداره   .. زندگیمون ۴ ماه پیش یه شبه از هم پاشید ... تمام سرمایمونو دزد برد ..

اره دارم...حتی از رابطه جنسی هم فراریم ... هیچی حالمو خوب نمیکنه ...هیچ راه حلی هم نداره   .. ز ...

خوب عزیزم وسواس فکری گرفتی برو دکتر خودتو عذاب نده،خواهر منم اینطوریه هم باعث آزار خودش و خانوادش،مخصوصا همسرش

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)