2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر آهنگ گوش ندم روانی میشم ‌‌.‌.

البته غمگینترین آهنگِ :))) روز هاست همینو گوش میدم.... مثل لالایی باهاش می‌خوابم و بیدار میشم 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
اگر آهنگ گوش ندم روانی میشم ‌‌.‌. البته غمگینترین آهنگِ :))) روز هاست همینو گوش میدم.... مثل لالایی ...

چرا اینکارو با روح و روانت میکنی؟ اگه افسردگی داری درمانش کن اینا بدتر خوره یِ ذهنت میشه

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
چرا اینکارو با روح و روانت میکنی؟ اگه افسردگی داری درمانش کن اینا بدتر خوره یِ ذهنت میشه

نمیخوام درمان بشم ،،، دلم مرگ میخواد ، ، زندگیم اینقدر سیاهه که هیچی نمیتونه حتی یکم روشنش کنه...

از مشکلات روحی و جسمی و خانوادگی گرفته تا شکست عشقی و محدودیت ها و....

خستم دیگه نمی‌کشم...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
نمیخوام درمان بشم ،،، دلم مرگ میخواد ، ، زندگیم اینقدر سیاهه که هیچی نمیتونه حتی یکم روشنش کنه... ا ...

همه ی ما این روزارو داشتیم شما تنها نیستید

آرزویِ مرگ کردن هیچ دردی رو دوا نمیکنه

به خودت بیا

با یسری مسائل کنار بیا

سازش داشته باش با اطرافیانت 

تا وقتی تو سیاهی هستی روحت آرامش نمیگیره

بیا بیرون ازش فقط خودتی که میتونی خودتو نجات بدی

از خدا بخواه

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
همه ی ما این روزارو داشتیم شما تنها نیستید آرزویِ مرگ کردن هیچ دردی رو دوا نمیکنه به خودت بیا با ...

😭😭😭😭😭😭😭😭 

میشه لطفاً تاپیک یکی مونده به آخرم نظرتون بگید 💔💔💔