2777
2789

ارزشمندترین دارایی؟

بزرگترین معضل دنیا 

بهترین شغل دنیا ؟

دنیا باید چه رنگی باشه 

؟

میتونین واسه یکی از این چهارتا فرقی نداره در حد یه بند ۵ یا ۶ خط چیزی بنویسین برام ؟حیاتیه لطفا؟!

ارزشمندترین دارایی یک انسان سلامتی اوست چ خوب است ک قدر آنرا بدانیم..گاهی انسان بابی دقتی درحفظ این نعمت بزرگ دچاربیماری میشود و درهنگام بیماری قدر دارایی باارزش خودرا یعنی سلامتی و تندرستی اش را بیشتر میفهمد...چه خوب است ک همیشه قدر دان سلامتی خودباشیم....

امیدوارم خوب باشه اسی

خدایاشکرت...❤️

بنظرمن ارزشمند ترین چیزای دنیا خانوادس ،خانواده به ادم ریشه میده ب ادم کمک میکنه پیشرفت کنه خانوادس ک ادمو به همه جا میرسونه ارزشمندترینش مادره خدای نکرده اگر مادر نباشه ستونهای اون خونه میریزه البته خانواده خودش یه تکیه گاهه برای ادم 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامتي بزرگترين داراييه هر فرديه بدون سلامتي اسايش هم مفهوم واقعيه خودش رو از دست ميده كه ارامش بماند. موقعي كه ذهن و افكارم پريشونه به تبع جسمم رو هم تحت شعاع قرار ميده اون موقع هست كه متوجه ميشم هيچي نميتونه خوشحالم كنه هيچي برام رنگ و لعابه واقعيه خودش و نداره دنيا برام خاكستري ميشه و نميتونم از رسالتم تو اين دنيا لذت ببرم اون موقع هست كه هر انچه داشتم از حساب بانكي و دارايي هاي منقول و غير منقول و ميخوام براي بدست اوردن سلامتيم خرج كنم تا بتونم دنيارو رنگارنگ ببينم. گاهي اوقات يه تبِ كوچيك چنان سرنخ هايي بهم ميده كه با كلي شعار و شعر نميتونم بدست بيارم 

عجب صبري خدا دارد

بار الهی با خود اندبشیده ام که در این دنیای بزرگ ارزشمندترین دارایی چه چیزی میباشد .این دنیا سرشار از بهترین و عالی ترین مخلوقات تو می باشد.گاه مهر و محبت .گاه به حضور پدر و مادر و گاه خلق جهان هستی و آسمان و زمین و آنچه که بین این دو وجود دارد ذهنم را درگیر خود میکند  ولی باز با خود میگویم با ارزش تر از اینها نیز وجود دارد و هر چه بیشتر کنکاش کردم دیدم  چیزی با ارزش تر از خود تو پیدا نکردم خدایا ممنون که هستی و ماه و زمین و آسمان را برایم خلق کردی تا مرا در رسیدن به عشق بی پایان خود همراهی کنی.خدایا تو بهترین و با ارزش ترین دارایی منی که همواره به تو افتخار میکنم خدایا دوست دارم  

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
اگ خوب نبود بگو ک راجب اون یکیابنوبسم..فدای توگلکم

نه عزیزم خوب بود فقط قراره که یه سخنرانی ۳ دقیقه ای داشته باشم از یکی از این موضوع ها نمی دونم چطوری شروعش کنم چطوریم تمومش کنم میتونی تو این مورد راهنماییم کنی؟

ارزشمند ترین دارایی انسان پدر مادر هستن 

پدری که با سخت کوشی برای تامین نیاز خانواده اش هر سختی رو تحمل میکنه 

و مادری ک دلسوزانه فرزندانش رو بزرگ میکنه.  و هنگام بیماری مانند یک پرستار از فرزندش مراقبت میکنه.

پدر مادر تکیه گاه و حامی امید  فرزندان هستن 

و درهنگام سختی در کنار فرزندانشان هستن 

پدر مادر همانند الماس درخشان و ارزشمند هستند و باید ازشون به خوبی مراقبت کرد و احترامشون رو نگه داشت

بقیش رو خودت ادامه بده فعلا چیزی به ذهنم نمی رسه

یه صلوات  🤍

انشام خوب نیس ولی دوست داشتم درمورد چیزایی که اومد تو ذهنم چندخط بنویسم🥲

ارزشمندترین داراییات مادر و پدرتن،هیچ دارایی گرونتر از وجودشون نیست،همونا که شاید تو این دنیا جز دنیا اوردنت هیچی بهت نتونستن بدن ولی وجودشون مایه دلگرمیته

بزرگترین معضل دنیا دست و پا زدن عزیزات تو لجن و مشکلاته اونجایی که هیچ کاری جز تماشاکردن صبر کردن و شاید درد کشیدن ازت برنمیاد

بهترین شغل دنیا شغلیه که توش آرامش داری،توش همبستگی هست علاقه هست کمک کردن به همکارت هست کاری که توش حسادت و رقابت و برتری از دیگران نیست و همه درکنارهم به پیشرفت هم کمک میکنن(ولی این فقط یه فانتزیه،همه جا حسود و بدخواه هست)

دنیا مث یه جعبه مداد رنگیه،یه جاهاییش تو اوجی سفیده یه جاهاییش تو تاریکی هستی سیاهه یه جاهایی هم نه حال کارکردن داری نه تظاهر کردن نه جنگیدن نه خواستن،میشینی یه گوشه و فقط نگاه میکنی،اونجا خاکستریه

یه جاهاییش حال معنوی داری سبزه،یه جاهاییش عاشقی و ذوق زده ای نمیفهمی زمان چطوری میگذره قرمز و زرد و نارنجیه،دنیا مث یه جعبه مداد رنگیه

میشه برا حاجتم دعاکنی❤️به دعات محتاجم🥺