2777
2789
عنوان

عزیزانی که انشاشون خوبه یه کمک کوچیک لطفا🤍🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 29 پست
نه عزیزم خوب بود فقط قراره که یه سخنرانی ۳ دقیقه ای داشته باشم از یکی از این موضوع ها نمی دونم چطوری ...

اولا ک اعتماد ب نفس داشته باش کامل مسلط ب خودت فک کن جلوایینه ای میخای براخودت توضیح بدی...اولش راجب ی شعرادبی ی چیزی شروع کن و بانام یادخدا و یکمی هم راجب اگ موضوع بردگترین دارایی اونی ک گفتم بگو و کم کم بحث داغ شد و هرچی ب ذهمت ازقبل اماده کردی اومدبگو دراخر مثلاسوال کن مجلسو تو دستت بگیر و بگو امیدوارم تک تکمون قدرسلامتیمون بدونیم و انشالا تن همگی سلامت باشه عزیزان سوالی بوددرخدمتم اگ سوالی حرفی نیس ازمحضرتون خارج شم

خدایاشکرت...❤️

نگاهی حواله پنجره کردم .. باران بند آمده بود و بوی خاک نم دار را با تمام وجود استشمام کردم..

کلاهی که هنوز گرمی دستان مادربزرگ را روی بند بند کاموا هایش حس میکردم سر کردم و راهی حیاط شدم ..

خورشید خانم پرتو های طلایی رنگش را مهمان چشمانم میکرد و گرمایش عجیب در آن هوای سرد دلچسب بود ..

آسمان آبی رنگ با هاله هایی از ابر های سفید عجیب خود نمایی میکرد ..

درخت های کاج سبز رنگ با قامت های سر به فلک کشیده و گلوله های برفی که دیگر رقمی برای جدال با خورشید برای زنده ماندن نداشتن و سهمشان از زندگیمان چند خطی در دفتر خاطره ها شد ...

و چیزی که بیش از همه توجهم را جلب کرد پروانه های رنگارنگی که این قاب زیبا را تکمیل میکرد..

به راستی  در روزگاری  که یک رنگی آدم هایش آرزوست ، رنگارنگ بودن دنیایش چه چشم نواز است ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وقتتون بخیر ،ببخشید سوالم در مورد تاپیکتون نیست ،ولی ممنون میشم اگه اطلاع دارید پاسخ بدید🌷از کاربر پرپرتون خبر دارید ؟من تاپیکشون رو دنبال میکردم البته اون زمان عضو نبودم نی نی سایت ،خواننده خاموش بودم،شما اطلاع دارید ازشون؟ ،آخه کاربریشون لغو شد انگاری ،لطفا اگه کاربری جدید دارند منو تگ کنید ،یا برام بفرستید ،متشکرم ،آخه دیدم شما پست میذاشتین تو تاپیکاشون،آخه پیگیرشون بودم،بازم ممنونم🌷

سلام وقتتون بخیر ،ببخشید سوالم در مورد تاپیکتون نیست ،ولی ممنون میشم اگه اطلاع دارید پاسخ بدید🌷از ک ...

سلام عزیزم متاسفانه منم خبر ندارم انگار تعلیق شدن بازم اگه خبری شدتگتون میکنم❤