2777
2789
عنوان

عشق یا بی وفایی؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 18494 بازدید | 2527 پست

▪️#سلام_بر_محرم🌱

هر دم به گوش میرسد آوای زنگ قافله!

این قافله تا کربلا دیگر ندارد فاصله....

حلول ماه #محرم، ماه پژمرده شدن گلستان فاطمه (س) و ماه پیروزی خون بر شمشیر و عاشورای حسینی بر حضرت ولی عصر (عج) عاشقان آن حضرت تسلیت باد.🖤

التماس دعا…

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا برای امام زمان دعا میکنیم؟!

خدا که ایشان را ذخیره کرده و در پناه خدا محفوظ هستند.

1_ دعا در حق ایشان نوعی یادآوری ذکر ونام ایشان برای ماست.. و باعث میشه یادشان فراموش ما نشه..

2_ شنیدید که جواب سلام واجبه

حالا شما وقتی برای امام زمان تون دعا میکنید

ایشان هم متقابلا برای شما دعــــا میکنند....

حالا دعــــــای مستجاب؛ و خــــــیر حجــــــت و امام معصوم کجا

و دعای ما کجا؟!!!

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

ماه غم، ماه عزا، ماه محن 🖤

بر تو بادا تسلیت یاابن‌الحسن (عج)🖤

در عزای جد مظلومت حسین🖤

اشکهایت گشته جاری از دو عین🖤

فرا رسیدن ماه محرم رابه پیشگاه حضرت صاحب الزمان  و عزاداران حسینی تسلیت عرض میکنم 🖤🥀

🖤🥀🖤🥀🖤🥀🖤🥀🖤🥀🖤🥀

اللهم‌صل‌علی‌محمد‌و‌آل‌محمد‌و‌عجل‌فرجهم‌

🖤🥀🖤🥀🖤🥀🖤🥀🖤🥀🖤🥀

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

✨سبک زندگی مهدوی

◾️میخواهید ثواب عزاداری امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف در محرم برای شما هم محاسبه شود؟!

روایت زیر را بخوانید و به آن عمل کنید🔻

قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّه ص مَنْ عَزَّى مُصَاباً كَانَ لَه مِثْلُ أَجْرِه مِنْ غَيْرِ أَنْ يَنْتَقِصَ مِنْ أَجْرِ الْمُصَابِ شَيْئاً

📜الكافی، ج ۳ ص ۲۰۵

هرکس به عزاداری تسلیت بگوید، به اندازه اجر آن عزادار بدون این که از اجر او کاسته شود به تسلیت گوینده اجر داده می شود.

▪️در عزاداری ها، آن هنگام که دلت به درد می‌آید و اشکت سرازیر میشود ، دستت را بر روی سینه بگذار و آرام زمزمه کن :

آجَرَکَ الله یا بَقیَّهَ الله فی مُصیبَتِ جَدِّکَ الحُسین علیه السلام...

◾️ بگذار همدردیت با صاحب اصلی عزا ، مرهمی بر دل داغدارش باشد و مولایت بداند در این روزهای پُر درد ، همّ و غمت ، غربت و غصه‌ی امام زمانت است

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ 
وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ 
عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ 
وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ 
وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ 
وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ

⁦❤️⁩🖤⁦❤️⁩🖤⁦❤️⁩🖤⁦❤️⁩🖤

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

#تقلب

°↲ حواستون باشه تو این ایام حسینی

کوچکترین کاری رو هم که انجام می‌دین

حتی شده یه لبخندمهربون به یه بچه

به عشق امام حسین باشه و به نیت

فرج حضرت قائم 🌱:)

و بالعکس از خود آقا مدد بگیریم که

ماه #محرم کمتر و یا اصلا گناه نکنیم...

خوش بحال کسانی که هم زنجیر می زنند!

▪️و هم  زنجیرهای غیبت را از پای امام زمانشان باز می کنند...!

▫️هم سینه می زنند!

▪️و هم به فکر سینه پر درد و غم و اندوه امام حی خویش هستند...!

▫️هم اشک می ریزند!

▪️و هم غصه چشمان مولایشان که صبح و شام بر مصائب جد غریبش خون گریه می کند هستند...

▫️هم سفره می اندازند!

▪️و هم سر سفره امام زمانشان نمکدان نمیشکنند..!

▪️آنوقت با افتخار می گویند:

▫️یاحسیـن

اشک می‌ریزند بر مظلومیت سالار شهیدان و غربت امام زمانشان و برای فرج منتقم آل محمد صلوات الله علیهم اجمعین با اضطرار دعا می‌کنند

السلام علیک یاابا عبدالله الحسین ع🖤

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

🌷 کجایی؟ صاحب عزا....

🌷 لطفاً صلواتی جهت تعجیل در #فرج ان شاءلله و سلامتی مولایمان #امام_زمان عج عنایت بفرمایید.....

#ظهور

@delnevesh tteh🌹

صاحب عزاے ماتم کرب‌وبلا بيا

تنها اميدخلق جهان يابن فاطمه

بيش از هزارسال تو خون گريه ڪرده‌اے

اے خـون جـگر ز قامـت زينـب بيـا بيـا

اللهم عجل لوليک الفرج

بحق سيدتنا الزينب علیها السلام

@delneveshtteh🌹

اجرک الله یاصاحب الزمان عج

یامهدی ادرکنی 

اللهم عجل لولیک الفرج بحقزینب کبری س

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍