2777
2789
عنوان

عشق یا بی وفایی؟!

18494 بازدید | 2527 پست

کوفیان درسال۶۱هجری باظهورامام حسین علیه السلام 

و ما در سال 1442ه.ق باغیبت امام زمان «عج»امتحان می‌شویم.

به راستی که همراهی امام امتحان عجیبیست.

وقتی امام زمان خود را نشناسیم فرقی نمی‌کند کربلا باشد یا جایی دیگر...

قربةًالی الله،او را خواهیم کشت.

عاشورا روزی شد برای اثبات عشق و بی‌وفایی ... روزی که بهترین مخلوق خدا،هرچه داشت رافداکرد...

در روز عاشورا تمام کلمات و حرف‌ها ، معنای دیگری داشت گوش کن 

صدای گریه‌ی نوزاد ۶ ماهه را ...صدای کودک ۳ ساله را...

نگاه کن به کمر خمیده زینب (سلام الله علیها)

درد بزرگ آن روزها"بی‌وفایی" مردم بود❗️

آن روزی که همه دستِ یاری به سوی ولی خدا دراز کردند و گفتندتا ابد کنارت میمانیم،اما..و حالا

یک نفر از نسل حسین علیه السلام در انتظار یاری ماست،و وفای به عهد می‌خواهد.همان چیزی که جد بزرگوارشان در کربلا آن را نیافت.

بیاییم عهد کنیم برا اومدن امام زمانمون یه کاری بکنیم. برا ظهور شون دعا کنیم.و سر عهدی که می‌بندیم بمونیم

با نوشتن"لبیک یا صاحب الزمان عج "در ثواب این تاپیک شریک باشیم.

دوست داشتین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنیم🌱

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

https://uupload.ir/view/1_5786379338_x510.mp4/

چرا در کربلا، بعضیا تونستن بمونن پای امام، و خیلی‌ها نتونستن؟  

✘ چرا همین الآن، بعضی‌ها رسیدن به همراهی با #امام_زمان علیه‌السلام و ما هنوز نرسیدیم؟

محرم#

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پویش تغییر پروفایل

بیاییم از اول تا اربعین پروفایلمون رو به تصویر محرمی تغییر بدیم و ثوابشو هدیه کنیم به صاحب الزمان🌱

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

#سـلام_بـر_مـحـرم  

حضرت امام رضا صلوات‌الله‌علیه:

🏴 كانَ أَبِي إِذَا دَخَلَ شَهْرُ الْمُحَرَّمِ لَا يُرَى ضَاحِكاً وَ كَانَتِ الْكَآبَةُ تَغْلِبُ عَلَيْهِ حَتَّى يَمْضِيَ مِنْهُ عَشَرَةُ أَيَّامٍ ؛ فَإِذَا كَانَ يَوْمُ الْعَاشِرِ كَانَ ذَلِكَ الْيَوْمُ يَوْمَ مُصِيبَتِهِ وَ حُزْنِهِ وَ بُكَائِهِ وَ يَقُولُ : هُوَ الْيَوْمُ الَّذِي قُتِلَ فِيهِ الْحُسَيْنُ (صَلواة اللَّهُ عَلَيْهِ)

▪️زمانی که ماه محرّم فرا می‌رسید، کسی پدرم را #خندان نمی‌دید

▪️و غصّه ایشان را فرا می‌گرفت تا روز دهم که روز #مصیبت و #غم و #گریه شان بود

▪️و می‌فرمودند: این روزی است که در آن حسین (علیه السلام) به #شهادت رسید.

📜الأمالي (شیخ صدوق) ص۱۲۸

#اللهم‌عجـل‌لولیڪ‌الفـرج

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

قال ابوتراب علیه‌السلام♥️

اشک چشم‌ها و خشیت دل‌ها، (نشانه‌ای) از رحمت خداست؛

اگر آن‌ها را (در خودتان) یافتید فورا دعا کردن را غنیمت بشمرید...

بُكاءُ العُيونِ و خَشيَةُ القُلوبِ مِن رَحمَةِ اللَّهِ تَعالى‏ ذِكرُهُ، فَإِذا وَجَدتُموها فَاغتَنِمُوا الدُّعاءَ...

📚مکارم الاخلاق ص۳۱۷.

👈🏻 هنگام گریه بر امام حسین علیه السلام، بهترین موقع برای خواستن حاجت‌هاست.

اما حواسمان باشد قبل از همه‌ی حاجات، حاجت امام حسین علیه السلام را از خدا بخواهیم:

اللهم‌عجـل‌لولیڪ‌الفـرج

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

💢امام‌ صادق علیه‌السلام فرمودند: 

آنگاه که اصحاب امام حسین علیه السلام شهید شدند و ایشان تنها ماند، فرشتگان بسوی خدا ضجّه زدند و گریه کردند و گفتند:

پروردگارا! با حسین علیه السلام پسر پیغمبرت، چنین رفتار کنند؟

پس خداوند نور قائم را به آن ها عرضه کرد و فرمود:«با مهدی انتقام او را میگیرم»

📚 منبع؛ اصول کافی ج ١ ص ٤٦٥

🏴یا ربَّ الحُسَین بِحَقِّ الحُسَین اِشفِ صَدرِ الحُسَین بِظُهورِ الحُجَّةِ.

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

نتیجه مهم نیست وقتی…

◽️ یاران حسین را ببین! برای پیروزی به میدان نمی‌روند؛ به نبرد یزیدیان هم نمی‌روند؛ می‌دانند به ظاهر شکست می‌خورند اما آمده‌اند تا روی تاریخ را کم کنند.

◾️ با هر چه «بهانه» است، می‌جنگند: «من یک نفر به چه کار می‌آیم؟»، «زن و فرزند را چه کنم؟»، «من پیر و ناتوانم»، «من هنوز خیلی جوانم»، «کودکم»، «یک زنم» یا حتی «من گنه‌کارم»…

◽️ می‌بینی؟ آن‌ها ثابت کردند برای یاری نکردنِ امام زمانت هیچ عذری پذیرفته نیست. کنار امام زمان برای همه جا هست

قالَ رَسُولُ اللّهِ (صلّى اللّه علیه و آله) :

اِنَّ لِقَتْلِ‌الْحُسَیْنِ‌علیه‌السّلام حَرارَةً 

فى‌قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لاتَبْرُدُ اَبَداً.

✨براى شهادت حسین علیه‌السلام ، حرارت و گرمایى دردلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمی‌شود💔

💠 سوال

قسمت زيادى از قشنگى صحنه‌ى شهادت اصحاب امام حسين(عليه السلام) آن جايى‌ست كه در لحظات آخر جان دادن،امام بر بالين آنها مى‌رسد و همه به يك كلام مى‌پرسند:

آيا از من راضى شده‌ايد؟!

پرسيدن اين سوال خيلى جرأت مى‌خواهد...

پرسيدن اين سوال يعنى اينكه كارى كرده‌اى و حالا ميتوانى بپرسى، كارت مورد رضايت واقع شده يا نه...

پرسيدن اين سوال يعنى چيزى در دست دارى و دستانت خالى نيست...

پرسيدن اين سوال يعنى اميدوار بودن...يعنى اميدوار باشى به شنيدن پاسخ آرى…

اصلا پرسيدن اين سوال خودش نيمى از خوشبختى‌ست و جواب امام كه لبخند رضايت است،نيمه‌ى ديگر خوشبختى...

راستى!

ما هم امروز مى توانيم چنين سوالى از امام زمانمان بپرسيم؟؟

امسال قرار شده رو تغییر نیت در ماه محرم کار کنیم ... 

یعنی نیت کنیم هر عملی ، هر خدمتی ، هر حرکتی در عزاداری سیدالشهدا نذر ظهور امام زمان ... 

سخت نیست ... ساده ترین قدم ... همین تغییر نیت توست ، همین زمینه ساز ظهوره ‌... 

میتونی نیت زیارت عاشوراهایی که تو ماه محرم میخونی رو نذر ظهور کنی , میتونی به عشق امام حسین از حاجت دل خودت بگذری و بگی امسال نیتم برای فرزند حسین ؟ 

ماه محرم ، خیلیا دوس دارن درب خونه شون پرچم بزنن ، این خانه عزادار حسین است ... میتونی چندتا پرچم بخری و به چند نفر بگی این پرچم هارو نذر ظهور خریدم ، شما سر در منزلتون نصب می کنید ؟ 

یادت نره تمام عزاداری هات رو نذر ظهور کنی ، قطره قطره اشکات رو به امام زمانت هدیه کن ... همونجایی که قلبت درد گرفت ، اشکت سرازیر شد ، برای غربت فرزند حسین بگو اللهم عجل لولیک الفرج .... تو همون حال و هوای اشک ، برای مولات دعا کن .... 

میگن هر عملی که به امام حسین وصل بشه ، امتیازش خاصه ... حالا که تو ماه محرم قراره یه قدم برداریم که عجیب خدا میخرتش ، چرا خرج ظهور نکنیم ؟ 

دیگه ساده تر از این هست ؟ ماه محرم لباس مشکی میخوای بپوشی ؟ همین رو نیت کن برای ظهور ... 

تو فضای مجازی ، ده تا مخاطب داری ، صدتا مخاطب داری ؟ بیشتر ؟ طبق همین حرفا روزی یه استوری بزار نذر ظهور .... من ، تو ، همه باهم باید یک دل و یک نیت بشیم .... باید به همه بگیم تا باهم قشنگ ترین اتفاق رو رقم بزنیم .... 

الان میگی من ماه محرم جایی نمیرم ، فقط تو خونه هستم ... من چیکار کنم ؟ 

تو همون خونه از اول صبح نیت کن ، خدایا خادمی امام حسین تو هیئت رزقم نشد ، اما میخوام تو این خونه خادم الحسین باشم ... هر کاری که تو خونه انجام میدم از غذا پختن تا نگهداری بچه و .... همه اش به عشق امام حسین برای فرزند حسین ..

سخت نیس ، فقط باید بخوای ... 

از اون دسته از افرادی نباشیم که برای امام حسین اشک میریزیم اما بیخیال فرزند حسین زندگی می کنیم .... 

ببین چجوریه که خود امام حسین گفته : 

«مهدى ما مظلوم است،😭 بیش از آنچه نوشته و گفته شده باید درباره‏ اش نوشت و گفت.»

🔳بر بالای در خانه ات پرچمی سیاه بگذار 🏴

هرکسی که پرچم سیاهی در ایام عزای جدم اباعبدالله علیه السلام بر روی در خانه اش یا بالای آن بگذارد، برای آن و عیال آن، مادرمان حضرت زهراء علیها السلام صبح و شب دعا می‌کند:)🤍

مقتل مبکی العیون/ص۱۱۱

بِسمِ‌اللھِ‌‌الذۍخَݪق‌الْمَھد؎💚‌•.

دست ادب بر روی سینه می‌گذاریم

السّلام عليكَ يا طالِبَ ثارِ الأَنبياءِ وَ أَبنَاءِ الأَنبياءِ وَ الثّائِرَ بِدَمِ المَقتولِ بِكربلاء

سلام بر تو كه خون پیامبران و پسرانشان را طلب مى‌كنى و به خون خواهى مقتول کربلا برمى‌خیزى✋🏻

سلام بر قلب داغدارت آقای من.. 💔

پیراهن خونین جد غریبتان، مانند پرچمی که مظلومیتش را فریاد می زند در عرش برافراشته می‌شود..

و شما به چشم می‌بیند این مصیبت را، صبح و شام می‌گریید از این ماتم، و غمش بغضی می‌شود در گلوی ما✨

راز محرم همین است. عزای حسین و غمِ صاحب عزای حسین.. 

أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج وَ فَرَجَنا بِهِ

فرقى نميكنه كجاى عالمى

چه پست و مقام و جايگاهى دارى

چشماتو كه باز كنى

مى بينى كه دنيا

چقدر نيازمنده به يك نفر؛

يك نفرِ پر قدرت

يك نفرِ بزرگ

يك نفرِ الهى

به #مهدى(عليه السلام)

فرقى نميكنه كجاى عالمى

چه پست و مقام و جايگاهى دارى

دست ها تو كه بالا بيارى

و براى اومدنش دعا كنى

مى بينى كه چه ساده باهاش رفيق شدى…

حالا وقتشه كه

عهد كنى

عهد كنيم:

دعا براى اومدنش رو اول و آخر و وسط همه ى دعاهامون قرار بديم.

عهد كنيم:

براى اومدنش كارى كنيم

كارى كه خودش ازمون خواسته:

واكثروا الدعا به تعجيل الفرج

"براى تعجيل در فرج بسيار دعا كنيد، كه گشايش شما در آن است

درمان درد عاشورا🖤

شیعیان امام زمان سلام‌الله‌علیه به خوبی می‌دانند که ظهر داغ عاشورا در تسلّای خنکای صبح ظهور به آرامش خواهد رسید و تشنگی حضرت سیّدالشّهدا سلام‌الله‌علیه و یاران وفادارشان که به درازای تاریخ شیعه انجامیده است، با آب حیات امامت حضرت حجّت بن الحسن ارواحنافداه در دوران ظهور برطرف خواهد شد. 

ان‌شاءالله!