2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس همینه. عزیزم شما انجام دادی؟ از نتیجه راضی بودی؟ منظورم بارداریه؟

گفت مشکل نداری وهمچنان باردارنشدم

امید داشتم با عکس رنگی باردارشم که خدا نخاستوس

برای شماخدابخاد

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

من ۱۴۰۰ انجام دادم ۷۰۰وخورده ای  الان گفته ۸۰۰وخورده ای خوبم گفته😁

بسلامتی.

یک و چهار صد یعنی تقریبا ۱.۵ برابر ... خب چرااااا؟ اینهمه اختلاف؟! عزیزم از نتیجه راضی بودی؟ من دارم پیر میشم هنوز تو اقدامم 🤣

گفت مشکل نداری وهمچنان باردارنشدم امید داشتم با عکس رنگی باردارشم که خدا نخاستوس برای شماخدابخا ...

وا منم آزمایش و  اینا دادم ... دکتر گفت سالمی.. تنبلی هم ندارم.. ورزش هم میکنم.. فولیکولمم گفت خیلی خوبه... بخدا خسته ام ... از بس اقدام داشتم عفونت مثانه گرفتم 😝 ولی بی نتیجه.. امیدوارم خدا پس کله ی هیچکی اینجوری نزنه ... امیدم به همین عکس رنگیه ... کاش هر دو مون بزودی نتیجه بگیریم ❤️

بسلامتی. یک و چهار صد یعنی تقریبا ۱.۵ برابر ... خب چرااااا؟ اینهمه اختلاف؟! عزیزم از نتیجه راضی بود ...

منظورم سال ۱۴۰۰ بود😆

دوسال پیش ۷۰۰وخورده ای دادم

الان ۸۰۰ زیادم نگفته

من مشکلی نداشتم عکسم خوب بود

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
وا منم آزمایش و  اینا دادم ... دکتر گفت سالمی.. تنبلی هم ندارم.. ورزش هم میکنم.. فولیکولمم گفت ...

امیدوارم حلشه استرس نگیرازقبل

من فرق متاسفانه رفتم تو ۴۱سالگی شایدبایدفکراون دنیافباشم ،،دیگه خستم

چندسال جلوگیری داشتم،دکترگفت کمی تنبلی داری که مانع بارداری نمیشه فولیک ول خوب بود،آزمایش ذخیره تخمدان هم به نسبت سنم بدنبود.دیگه عکس رنگی گزیه آخربودکه نشد

دیگه ول کردم روحیم داغونه،بچه بایدخدابخادوبده

امیدوارم بزودی مادربشیدوخوشحال

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

امیدوارم حلشه استرس نگیرازقبل من فرق متاسفانه رفتم تو ۴۱سالگی شایدبایدفکراون دنیافباشم ،،دیگه ...

ایجان راست بخدا.... من حرفاتو میفهمم چون دیگه الان ۳۷ سالم شده و ذخیره تخمدانم شش ماه قبل تو سونو یادمه ۰.۷۸ بود که دکتر گفت پایینه... کلا ذخیره زیر ۱ باروری رو کاهش میده.. اینم شانس ماست که دیر شوهر کردیم ☹️ ولی بقول شما تا خدا نخواد، فایده نداره که نداره... اطرافیان هم درکی ندارن هی میگن شما چرا بچه نمیارین .. همش میخواین دوتایی خوش باشین... اونا فکر میکنن دلیلش اینه ... نمیدونن من زخم بستر گرفتم 😂 بخدا این خنده ها از درده😔