2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براساس نظر آدما که زندگی کنیم  خودمونو آزار میدیم  پس ببین آدمایی مثل منم هستن که اسم پس ...

حرفای شما خیلی دلگرم کنندس.خودم اسمشو دوست دارم.معنیشم خوبه.نگران آیندشم.

البته .خودشم اسمشو دوست داره.

یه پسر جوون با این اسم میتونه بین دوستاش محبوب باشه.برای پسر جوون این اسم مناسبه؟

محبوبیت به اسم نیست . به شخصیت ‌ . منش . نوع تربیت .‌و.... هست . به اینه که چقدر آدم بتونه بدرد خودشو اطرافیانش بخوره 

حرفای شما خیلی دلگرم کنندس.خودم اسمشو دوست دارم.معنیشم خوبه.نگران آیندشم. البته .خودشم اسمشو دوست د ...

من حتی یک درصد هم برای دلگرمی نگفتم 

نظر واقعیمو گفتم 

حتی همسرم هم از این مدل اسامی خوشش میاد

هرچقدر از این و اون بیشتر بپرسی، بیشتر وسواس فکری پیدا میکنی ؛

به جای این حرفا ،از حالا به پسرت اعتماد به نفس بده ، جوری که هم خودشو چهره شو اسمشو ، همه و همه رو دوست داشته باشه ،

خدا واستون حفظش کنه 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
من حتی یک درصد هم برای دلگرمی نگفتم  نظر واقعیمو گفتم  حتی همسرم هم از این مدل اسامی خوش ...

خوشحال شدم که نظرتون مثبته.

حق با شماست بیشتر آدم گیج میشه با پرسیدن از بقیه.

ببخشید برام کار پیش اومد رفتم. بله اسم پسرم کمیله ۷ سالشه.

خواهش میکنم انشاالله  سالم باشه و عاقبت بخیر باشه 

درست تربیتش کن . رسم زندگی و مردونگی رو بهش یاد بده . بهش یاد بده برای همه خوبی کنه اینجوری برای همه عزیز خواهد بود . مطمئن باش . 

خدا برات حفظش کنه