2777
2789
عنوان

خانوما بانک سپه وام میده؟؟

1124 بازدید | 3 پست

کسی میدونه..شرایطش چه جوریه؟؟

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸..اما روز عاشورا تو هیات گوشیمو ازم زدن..خیر ندیده ها😔😔😔                                         _وقتی من نباشم کی از خواب بیدارت میکنه؟؟                      +شاش🔸️🔸️🔸️حالا دور از شوخی بیا یه چیزی بهت بگم💙 عاشق امام حسین و حضرت ابولفضلم🤍🤍🤍 هستم‌حتی خواب امام حسینو امام حسنمو دیدم❤️❤️❤️با افتخار یه اهل سنت هستم 🩷🥰کی میگه ما اهل سنت ها دوازده امامو قبول نداریم😒😒مگه میشه نوه های پیامبر رو قبول نداشت 🤨🤨دم پل صراط جلوتو میگیرم..فقط زیارت عاشورا نمیخونیم چون لعنت زیاد داره..خدا فقط گفته شیطانو لعنت کنید..دلیل بر این نمیشه امام حسینو قبول نداشته باشیم...حتی پیامبر خدا به جز شیطان کسیو لعنت نمی‌کردن حتی دشمناشونو❤️❤️جان آقا    سَنهَ قوربان آقا     جان اقا🖤🖤🖤 اهل تشیع هم دوست دارم و براشون احترام خاصی قائلم😍دوست دارم به ما اهل سنت ها هم احترام بزارید..😘😘😘

والله بانک سپه همینجوری همیشه سیستمش قطعه . خیلی کند کار میکنه . بانک قوامین هم با سپه ادقام شده و بروز رسانی شده و بهتره . قوامین که ما سپرده گذاشتیم چهار ماه بعد به اندازه پولمون وام  داد ولی اصل پول رو بلوکه میکنند تا اقساط تموم بشه

برحسب اعتبار سنجی و میانگین گردش حساب میدن یا برحسب سپرده گذاری . چون به هر حال در هر مقطعی فرق می‌کنه بروز از بانک بپرسی برات بهتره.  طرح‌هایی مانند نگین و....داره که یک طرحش  نمی‌دونم نگین هست یا....درصد کمی بهره میگیرن ولی باید سپرده بذاری. برحسب اعتبار گردش حساب ، کمی اذیت میشی امکان داره امروز و فردا بکنن من برحسب گردش حساب  یه ماه تقریبا میشه گرفتم ولی اشتباه بود بنظرم سپرده گذاری میکردم بهتر بود هرچند بانک به بانک و‌پرسنل به پرسنل فرق می‌کنه. اصل مطلب به رئیس بانک برمیگرده. من بهتر از بانک های دیگه مثل تجارت که حساب داشتم جواب گرفتم تا این سپه.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برحسب اعتبار سنجی و میانگین گردش حساب میدن یا برحسب سپرده گذاری . چون به هر حال در هر مقطعی فرق می‌ک ...

شما تا حالا وام گرفتی ازش من عقدم و ما اومدیم وام ازدواجمونو بعنوان سپرده گذاشتیم گفتن میدن دو ماه و نیم یا سه ماه کامل ولی الان سه ماه گذشته بنظرتون میدنش یا باید قیدشو بزنم تا چند ماه دیگه خیلی حالم گرفته شده چون مجبوریم زودتر عروسی کنیم جهیزیه نخریدم منتظر وامم 🥺رفتم کلی کامنت خوندم تو خبرگذاریا طرف تا هفت ماهم منتظر مونده ندادن بش من کجا برم هر وقت میرم بانک میگه این هفته باز میشن ولی نمیشن