2777
2789
عنوان

ابروهامو فیبروز کردم پهناش زیاد شده🥴ببینید عکسشو

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 90 پست
آخه فکر نمیکنم بشه باریکترش کرد

الان اصلا پهن نیست؛اتفاقا پهناش متناسبه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون.۲شنبه زدم

هنوز جا نیفتاده بزار ورمش بخوابه باریکتر میشه

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
اصلا پهن تیست خیلی خوبه بخ چشماتم میاد شاید عادت نداریر منم دوساعت دیگه وقت گرفتم برم میکرو کنم ایف ...

آره عادت ندارم به این مدل چهره ان برام غریبه اس😁😁انشاله به بهترین نحو براتون انجام شه

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
اصلا پهن تیست خیلی خوبه بخ چشماتم میاد شاید عادت نداریر منم دوساعت دیگه وقت گرفتم برم میکرو کنم ایف ...

میکرو نزن فیبروز بزن. منم بن مژه بایکم دنباله زدم خیلی خوشکل شده ولی حیف نمیتونم عکس بدم 

قشنگه مبارکت باشه هزینه ش چقدر شد؟قبلا هم پیش این خانوم کار انجام دادی؟

۱و۷۰۰ دادم

۵۰۰ هم گفته اگر ترمیم لازم داشت بعد از ۳۰تا۴۰ روز

نه اولین باره ،دوستم انجام داده بود بعد ۱سال دیدمش ماندگاریش خوب بود من ترغیب شدم انجام بدم

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
میکرو نزن فیبروز بزن. منم بن مژه بایکم دنباله زدم خیلی خوشکل شده ولی حیف نمیتونم عکس بدم 

فرق میکرو و فیبروز چیه 

خودش که تو پیجش بیشتر از نانوگلد تعریف میکنه نیخواستم حالا بگم نانو گلد بزنه

واقعااا از بن مژه راضی هستی چقدر دادی ؟ ترمیمم کردی ؟ ترمیمش چقدره ؟ درد داشت ؟ 

ببخشید سوالام زیاده

اصلن استرس نداشته باش..استرس خودش باعث میشه رنگ نگیره

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸..اما روز عاشورا تو هیات گوشیمو ازم زدن..خیر ندیده ها😔😔😔                                         _وقتی من نباشم کی از خواب بیدارت میکنه؟؟                      +شاش🔸️🔸️🔸️حالا دور از شوخی بیا یه چیزی بهت بگم💙 عاشق امام حسین و حضرت ابولفضلم🤍🤍🤍 هستم‌حتی خواب امام حسینو امام حسنمو دیدم❤️❤️❤️با افتخار یه اهل سنت هستم 🩷🥰کی میگه ما اهل سنت ها دوازده امامو قبول نداریم😒😒مگه میشه نوه های پیامبر رو قبول نداشت 🤨🤨دم پل صراط جلوتو میگیرم..فقط زیارت عاشورا نمیخونیم چون لعنت زیاد داره..خدا فقط گفته شیطانو لعنت کنید..دلیل بر این نمیشه امام حسینو قبول نداشته باشیم...حتی پیامبر خدا به جز شیطان کسیو لعنت نمی‌کردن حتی دشمناشونو❤️❤️جان آقا    سَنهَ قوربان آقا     جان اقا🖤🖤🖤 اهل تشیع هم دوست دارم و براشون احترام خاصی قائلم😍دوست دارم به ما اهل سنت ها هم احترام بزارید..😘😘😘