2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم

223 بازدید | 14 پست

بعد اون نتونستم درگیر پسری بشم زیاد 

ولی چندوقته عضو اکیپ مختلط شدم اونا ازمن بزرگترن 

ولی دختراشون تقریبا همسنمن

یه پسره هست از من خوشش میاد تو اکیپ و منم حسم متقابله مشکل اینجاست یه دختره ام از اون خوشش میاد و کلا وقتی که میریم بیرون همش می‌چسبه بهش یا بمن چشم غره میره خب من که نمیخوام اونو بخورم مال خودت یمدت باهم دعوا داشتیم همش دختره میگفت تو چشم داری بهش بعد الان دوستیم ولی پسره دو سه بار بامن تنها اومده بیرون میگه اونو دوست ندارم و بهش صدبار گفتم ولی گوش نمیکنه 

حالا عذاب وجدان دارم چون دختره دوستمه

بنظرتون بگم بهش که حداقل دو سه بار رفتیم بیرون؟

راجبم‌هرچی‌فکر‌میکنن‌بکنن‌مهم‌اینکه‌خودم‌چی‌هستم(:

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ابلن دقیقا برای چی عذاب وجدان داری

برای اینکه دختره با من راجبه اون پسره حرف میزنه 

ولی پسره دوستش نداره و منو میخواد و منم یسری حس دارم بهش 

و دختره ام یجورایی الان رفیقم شده😐

با این طرز فکرای بعضی دخترا ونحوه آویزون شدنشون توقع هم دارید پسرا بیان خاستگاری ؟

بعد هی میان تاپیک میزنن چرا خاستگار نیست 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
برای اینکه دختره با من راجبه اون پسره حرف میزنه  ولی پسره دوستش نداره و منو میخواد و منم یسری ...

خوب هیچ عذاب وجدانی نداشته باش قرار نیست هر کی یکیو دوست داره به زور اونم دوستش داشته باشه، باید زودتر بهش میگفتی که اون منو میخواد و منم اونو

با این طرز فکرای بعضی دخترا ونحوه آویزون شدنشون توقع هم دارید پسرا بیان خاستگاری ؟ بعد هی میان تاپی ...

ببین به دختره صدبار گفته نمیخوامت و ولم کن حتی دو سه بار مجبور شده بگه من دوست دختر دارم 😂😂😂ولی دختره که فهمیده نداره باز ول کنش نیست

خوب هیچ عذاب وجدانی نداشته باش قرار نیست هر کی یکیو دوست داره به زور اونم دوستش داشته باشه، باید زود ...

پس مخفی نکنم از کسی؟؟

نمیدونم حس خوبی ندارم چون دوستیم ولی از اینکه نمیخوادش مطمئنم

خب دوست باشین زمانی عذاب وجدان داشته باش که پسره ازدختره خواستگاری کرده باشه یاقول ازدواج داده باشه.بعدشم بادوستات زیادصمیمی نشوهردوستی دوست نیست

برای اینکه دختره با من راجبه اون پسره حرف میزنه  ولی پسره دوستش نداره و منو میخواد و منم یسری ...

حالا از کجا مطمئنی شاید با اونم میره بیرون بهش میگه تورو نمیخواد 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

خب دوست باشین زمانی عذاب وجدان داشته باش که پسره ازدختره خواستگاری کرده باشه یاقول ازدواج داده باشه. ...

عذاب وجدان واسه این دارم که ناراحت شه 

بعد اصلا پسره رو فقط سه چهار جلسه هست میشناسه نمیدونم چجوری میگه عاشقشم فلان بهمان 

حالا از کجا مطمئنی شاید با اونم میره بیرون بهش میگه تورو نمیخواد 

دختره به من چتاشونو نشون میده مو به مو تعریف میکنه چی میشه پیش من صحبت میکنن هی پسره میخواد بره یا تلفنو قطع کنه 

مطمئنم که اینطوری میگم