2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید شب مهمون دارم😁

270 بازدید | 10 پست

سلام ،یه سوال داشتم شب مهمان دارم می‌خوام اکبر جوجه بزارم ولی عصر یک ساعتی باید برم روضه می‌خوام از ظهر بزارم یه چهار ساعتی بپزه آماده باشه بعد که بخوام برم روضه میشه بزارم مرغ داخل روغن بمونه بعد که برگشتم دوباره. گرمشون کنم؟؟

تَمامِ دارایی اَم خُداییٰ عصت کِْه  دَغدَغِه عَزدَصت دادَنَش راع نَدارَم⚡️♡-

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای اکبر جوجه مرغو نمیپزن 

شما چ ساعتی میخوای شام رو سرو کنی مرغو ۵ساعت زودتر با شعله کم تو روغن و اب بزار کم کم سرخ شه و تا موقع شام حسابی جا میوفته

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
عزیزم برای اکبر جوجه مرغو نمیپزن  شما چ ساعتی میخوای شام رو سرو کنی مرغو ۵ساعت زودتر با شعله ک ...

میدونم عزیزم می‌خوام زودتر بزارم آماده باشه بعد برم بیرون چون با مهمونا برمیگردم دیگه وقت نمیشه 

میخوای اکبر جوجه رو که درست کردی بیام ازت بگیرم تو شکمم نگه دارم تا مهمونا ببان🤪

😂😂بیا عزیزم فقد بی زحمت نگهداری تو شکمت خالیش نکنی😂