2777
2789
عنوان

غذا برا نی نی های زیر یکسال

178 بازدید | 14 پست

سلام مامان ها میشه طرزتهیه چند تا غذا بهم بگید(غیر فرنی و حریره و سوپ و دم پخت و سیب زمینی و تخم مرغ آبپز و انداختن کیسه برنج تو خورشت ها...) 🙏یا حتی غذاهای نیم آماده مفید ک میتونم ت از بیرون تهیه کنم بگید؟ سرلاک خوبه یا سویق کودک؟ 

کیسه برنج تو خورشت اصلا خوب نیست چون خورشت پر ادویه و نمک و روغن و برای بچه خوب نیست

اهام. خب ادویه ونمک بعد که پخت میشه زد نه؟ چون کیسه برنج تو خورشت 40 دقیقه اول میپزه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوید پلو با کمی ماهیچه؛ خیلی خوشمزس خودمم دوس دارم😅

نمک و روغنشو‌ کم‌ بزن با آب ماهیچه بپز، ی ماهیچه بخر بپز چند تکه کن بذار فریزر با فاصله هفته‌ای یکبار با انواع پلوها بده چند وعده غذا میشه براش😍

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...

سیب زمینی خرد کن  رو بزار بپزه بعد با کمی روغن سرخش کن آبگوشتم خوبه من شعله زرد و غیره هم به بچم میدادم از ۹یا۱۰ماهگی  

خدایا به امید خودت ولله خیرا حافظا و هو ارحم الراحمین
اهام. خب ادویه ونمک بعد که پخت میشه زد نه؟ چون کیسه برنج تو خورشت 40 دقیقه اول میپزه. 

چی بگم گلم من غذا که بار بزارم برای بچه مثل سوپ و ماهیچه آخرای پخت بهش برنج نیمدونه اضافه می‌کنم

تاحالا از کیسه برنج استفاده نکردم

ممنونم عزیزان...ببخشید شماهر وعده میدین؟ چقدر غذا میدین؟ شیرخشکی هم هست بچم.من بوده روزهایی ک فقط شی ...

نه چه بدی یه وقت آدم نمیرسه غذا درست کنه

میگن زیر یک سال دو تا سه وعده بیشتر غذا ندین چون غذای اصلی برای زیر یک سال شیر

نه چه بدی یه وقت آدم نمیرسه غذا درست کنه میگن زیر یک سال دو تا سه وعده بیشتر غذا ندین چون غذای اصلی ...

ممنونم عزیزم من بچم 8 ماهش هست. میوه هم  گلابی و موز و سیب، هندوانه بهش میدم خیلی دوست داره