2777
2789

فردا مجدد تست کن 

چون ادرارت الان رقیق شده از این کمرنگ تر میشه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشکال که نداره. نیازی نیست ناشتا باشی  ولی با ادرار غلیظ درست تر نشون میده.

آهان که این طور درسته خواستم دوخط قشنگ بی افته آقامون سورپرایز کنم 

احتمالش هست باشم دوخط کم رنگ بود 

آهان که این طور درسته خواستم دوخط قشنگ بی افته آقامون سورپرایز کنم  احتمالش هست باشم دوخط کم ر ...

خط T صورتی دیده میشه؟

آمپول آزادسازی یا hcg نزدی این ماه ؟

چند روز تاخیر داری 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

نه آمپول نزدم  hcgاصلا نمی‌دونم چی هست دوست عزیز  عکسشو بزارم

بزار گلم

تو عکسم قشنگ واضح نیست درسته

انشالله که مثبتی

ولی عزیزم ادرار زیاد ریختی

دو یا سه قطره کافیه

ولی به مثبت میخوره کاملا صورتیه

چند روز تاخیر داشتی؟