2777
2789
عنوان

حمام خونمون که خیلی مدرنه...

434 بازدید | 28 پست

یعنی دوش و سرامیکش و... خیلی جدید و ایناست

اینو گفتم ک نگید جن داره یا شیر خرابه

یهو دوش باز میشه کلی آب میریزه پایین

کسی تجربه مشابه داشته؟ 

الانم شد 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اب مونده تو لوله اس 

هرکاری که تو زندگیت عشقته بکن ولی راه درستم برو چندتا حسرت تو زندگیم هست که خیلی خواستم دنبالشون برم ولی دیربود و فرصتم رفته بود نه دعا میخوام نه خواهش فقط دوتا گوش شنوا میخوام

آره خونه ماهم اینطوری میشد و خونه مامانم اینا قدیمی هم نیستن یه بارم همسرم دلیل علمی شو توضیح دادن نترس طبیعیه چیزی نیست 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
میفهمم ولی متوجه نمیشم 😑

واقعا نمیشنوی چی نوشته ؟؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
آره خونه ماهم اینطوری میشد و خونه مامانم اینا قدیمی هم نیستن یه بارم همسرم دلیل علمی شو توضیح دادن ن ...

نمی‌ترسیدما

اما وقتی بسم الله گفتم دیگه آب نریخت پایین😩

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم