2777
2789

البته خرما سبزی پنیر و حلوا هم درست کنم .

نذر دارم سفره حضرت رقبه میخام باز کنم دستمم خالیه ولی ب محرم ک افتاد میخام باز کنم .

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿

اره میشه بنظرم

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم ولی اگر مثلا یه کاسه کوچیک یه بار مصرف بخورن

میتونی بقیم تو نذرت شریک کنی مثلا یکی نخود بیاه یکی.لوبیا یکی اش رشته توهم یه چیزیشو بزاری

تو درو همسایه بگو شاید اوناهم شریک نذر شدن

•Only god can judge me ❤️‍🩹🫂•هر حرفی تو تاپیک بزنم به خودم مربوطه و اسی تا ریپ نزدم دخالت نکن🤌کاسه داغ تر از اششش
اره عزیزم ولی اگر مثلا یه کاسه کوچیک یه بار مصرف بخورن میتونی بقیم تو نذرت شریک کنی مثلا یکی نخود ب ...

درو همسایه ما بگم‌مسخره میکنن نمیتونم بگم مگه اینکه خودشون بیارن .دوسداشتم تا دوملون هزینه کنم اما واقا دستم تنگه نیمتونم 

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
شما اگ میتونی ی تومن هزینه کنی اندازه ی تومن وسیله اش بخر تو هر ظرفی ک ۴۰ تا میدار بریز.کوچیکم بود ط ...

مثلا ی تومن فقد اش ن خرما ایناهم بخرم شکر ارد واس حلوا .

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
درو همسایه ما بگم‌مسخره میکنن نمیتونم بگم مگه اینکه خودشون بیارن .دوسداشتم تا دوملون هزینه کنم اما و ...

فامیلی دوستی رفیقی؟حداقل نوفرم باشید نفری یه میلیون خوبه یا همونو مثلا به جای اش بزار شیر بگیر به نیت حضرت رقیه پخش کن بین بچه ها یا از اینجور نذرا

•Only god can judge me ❤️‍🩹🫂•هر حرفی تو تاپیک بزنم به خودم مربوطه و اسی تا ریپ نزدم دخالت نکن🤌کاسه داغ تر از اششش
اگه نخوان برا جد و ابادشون ببرن اره میشه  ولی خب دستت رو بالا بگیر چون اصولا برا افراد داخل خو ...

دگ تو سفره نباشه ک چجور ببرن خب باید بدونن دا وظفشونو😅😫😫اگ اضافه بمونه ک ببرن از خدامه ثواب داره

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿

صبح برو وسایل رو بخر ببین چقدر هزینه میشه اگر اوکی بود درست کن

اگر پولت کم اومد برای وسایل صبر کن تا پولت کامل جور بشه بعد نذرت رو ادا کن

انشالله حاجت رواشی باشی گلم