2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار با یه گروهی که از همین نی نی سایت اشنا شدم چله زیارت عاشورا گرفتم، ۴۰ نفر بودیم ، هرروز به نیت یکی از اعضای گروه و یه شهید و حضرت روقیه ، و روز چهلم به نیت امام زمان

به خداوندی خدا قسم‌میخورم حدود روز ۲۰ تا ۲۵ حدود ۳ و یا ۴ تا حاجت گرفتم که خودمم باور نمیکردم، قبلش به چله اعتقاد نداشتم اما بعد از اون‌همه معجزه، باور کردم

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
ببخشید عزیزم سوال میپرسم ...یه کم توضیح میدی

کلا یه آدم بی اعتقاد بودم ، یه جانور عجیب که هر کاری که بگین از پس یه ادم ناجور بر میاد من متاسفانه انجام دادم ، ولی خب خیلی زندگیم تغییر کرد

من یه بار با یه گروهی که از همین نی نی سایت اشنا شدم چله زیارت عاشورا گرفتم، ۴۰ نفر بودیم ، هرروز به ...

اگه همچین گروهی رو سراغ داری لطفاً بهم معرفی کن خیلی نیاز دارم

اگه همچین گروهی رو سراغ داری لطفاً بهم معرفی کن خیلی نیاز دارم

نه عزیزم

تو واتساپ بودن

بعد که واتساپ فیل.تر شد، رفتن روبیکا، دیگه ندارمشون

اما اینجا دیدم که میگن عضو بشین، مخصوصا الان که دیگه محرم شده

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️