2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چه کاری درسته،میخوام برم سراغ فرزند خواندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 75 پست

داری اپشناشو؟ 

تو شهر ما کلی ادم تو صفن به راحتی نمیدن بچه رو کلی شرط دارن و باید ملک بزنی به اسمشون 

دلیلشم اینکه خیلیا مثل اینکه بچه هارو پس میارن 😔😔😔

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالاخره بچه میخاین یا نمیخاین اگه میخاین چرا بهزیستی خودتون اقدام کنید اگر نمیخاید چرا بهزیستی ؟یعنی ...

نه موضوع مسیولیتش نیست

دلم نمی‌خواد باعث به وجود اومدن یه انسان دیگه تو این شرایط باشم اما خب این بچه ها الان هستن و نیاز به خانواده،به مادر،به پدر و...دارن

خب اینجوری بهتر نیست ؟

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی...صفر میشی

اینکه یه بچه رو به سرپرستی بگیرین خیلییی حرکت قشنگیهههه=*))) اصلا نگران حرف بقیه نباش 

زندگی خودتونه  و اختیار دارشید =)

در کنارش ، این ک خودت یه نی نی بدنیا بیاریم قشنگه ها حیفت نمیاد قیدشو میزنی؟

سلام دوست عزیز 

چقدر از این تاپیک خوشحال شدم واقعا بابت این تصمیم شما بهتون تبریک میگم 

ب جای اینکه یه نفر دیگرو وارد این دنیا کثیف کنی یه نفرو نجات میدین 

اگر هم حرف بقیه اذیتتون میکنه لطفا بهشون اهمیت ندید اطرافیان هرکاری کنی حرف میزنن پس براتون مهم نباشه و ب حرف دلتون گوش کنید

نمیدونم یعنی حین درخواست حتما باید مدارک عدم امکان بارداری هم باشه ؟

بله فکر میکنم همینطوره

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
اینکه یه بچه رو به سرپرستی بگیرین خیلییی حرکت قشنگیهههه=*))) اصلا نگران حرف بقیه نباش  زندگی خ ...

چرا بهش فکر میکنم دلم می لرزه ولی فکر میکنم خیلی خیلی تصمیم سختیه اضافه کردن یه موجود بی گناه به این دنیا که معلوم نیست عاقبتش چیه اما خب این بچه ها الان تو این دنیان و هیچکسم نمیخوادشون

چرا اینکارا میکنید بچه خودتون را بیارید اگه میتونید بچه دار بشید بعد از چند سال از کارتون پشیمون میش ...

چرا عزیزم ؟ چرا پشیمون؟ خب فکر میکنم چرا باید یه موجود بی گناهو به این دنیای بی سر و ته اضافه کنم؟ ولی اون بچه ها الان به دنیا اومدن و احتیاج به آغوش مادر دارن