2777
2789
عنوان

هی..دلم گرفته

71 بازدید | 4 پست

نسل ماها بیشتریامون پیر ک بشیم هیچوقت نمی‌تونیم بگیم جوونی یادت بخیر ... کدوم جوونی رو یاد کنیم وقتی تو جووونی پیر شدیم؟ دنیای مزخرفی شده مشکلات اقتصادی ی جور اذیتت می‌کنه مشکلات عاطفی جور دیگه ... همه چیز آدما شده منفعت دیگه معرفت مرد... دلم خیلی گرفته .. بیشتر اوقات گرفتس و حفظ ظاهر میکنم .بیشتر اوقات گرفتس و کوتاه میام تو همه چیز .. امروز ی جمله خوندم خیلی ب دلم نشست .. دقیق و کلمه ب کلمه یادم نیس نوشته بود از لحاظ روحی احتیاج. دارم رو صندلی حیاط آسایشگاه روانی نشسته باشم و هیچی رو دیگه ب یاد نیارم .

این شاید الان و اکثر وقت ها بزرگ ترین آرزوم باشه 🖤

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...

خسته از جماعت زنده کش و مرده پرست ... 🚶🚶

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خسته ام از این دلی ک خورده ترک ...

رو شیشه هاا کردم نوشتم طبیعت هوشمنده و.......

زمین جوری میچرخه که بریزه پوزخندت

🔸🔸🔸🔸🔸

کارما وجود داره 

این روزای سخت هم میگذره 

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....