2777
2789

سلام 

بچم ۴۶ روزشه که الان چند هفته س فهمیدم که هم کولیک داره هم به پروتئین گاوی حساسیت... خودم مراعات کامل میکنم الان ۴۶ روزه که غذام سوپ و مرغ و برنجه... چای نبات هم مدام دستمه، به بچمم چندتا قطره رو دادم مثل کولیکز، رتفلور، کیذکول، دی سیکلومین، ولی افاقه نکرده نکرد ، خیلی گریه می‌کنه درحدی که کبود میشه، دیگ دارم کم میارم من پا به پای گریه میکنم، کسی راهکاری، دارویی،دعایی،نذری اگر هست بگه ی عمر دعاگوشم

نی نی لالای یا کریر برقی داره

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=301418457]نی نی لالای یا کریر برقی داره[/QUOTگهواره داره اما اصلا داخل ی لحظه نمیمونه، موقع گریه یا باید راه بریم یا سشوار روشن کنیم، که اونم همیشه جواب نمیده

نه فقط باید صبر داشته باشی

گریپ میکسچر فک کنم برا بالای ۲ماه! اشتباه نکنم. فقط برا دخترم این بهتر بود اما کلا تا ۴ماه کارم شب بیداری بود.‌

سیخ شاتره با نبات بخور بعد هر غذایی. دل نی نیو با روغن ماساژ بده، ب شکم رو دستت بگیر و نوازشش کن..

ننو هم امتحان کن

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

باد معدش رو از پایین نمیتونه دفع کنه پاهاشو آروم تو شکمش جمع کن چند ثانیه نگه دار تا راحت بشه و سعی چند وقت یکبار رو دستت رو شکم بخوابونی پشتش رو ماساژ بدی من به دخترم ترنجبین میدادم اگر مشکلی ندارین بهش بدین خیلی آرومش میکنه

وای یاد دختر خودم افتادم،عزیزم شربت کولیکز رو باید قبل اینکه شروع بشه بهش بدی تو خود درد فایده ندارد

کاری ک من کردم و جواب دیدم این بود ک گوش پاکن رو میزدم تو روغن کرچک و آروم آروم میکردم تو مقعدش ببخشید اینقدر واضح میگم می‌خوام کامل متوجه بشی بعد مدفوعش میومد و دل دردش کمتر میشد ی بار امتحان کن نترس  ی کوچولو هم عرق نعنا با ابجوش بهش میدادم

بعد از شیر خوردن آروغ شو حتما بگیر 

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.

عزیزم من بچم دقیقا همین جوربود وهمه قطره ای امتحان کردم تااینکه قطره پدی لاک فکرکنم بوداثرگذاشت روش واینکه یادمه میزاشتیمش تویه پتوودوسرپتوراباشوهرم می‌گرفتیم ومثل گهواره حرکت می‌دادیم بیهوش میشداینم بگم بعداززدن واکسن دوماهی خوب میشه

تا وقتی که باد معده نده یا اروق سفته بعد شل میشه، اما باز همچنان گریه میکنه

سیخ شاطره خیلی خوبه خودتون اگه شیر بهش میدید چیزای تند و تیز و سرد و باد دار نخورید. 

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
باد معدش رو از پایین نمیتونه دفع کنه پاهاشو آروم تو شکمش جمع کن چند ثانیه نگه دار تا راحت بشه و سعی ...

این ماساژ رو که مدام یا من یا شوهرم داریم انجام میدیم، هم باد معده هم اروغ خیلی خوب میزنه ولی بازم گریه میکنه