2777
2789
عنوان

خیلییی به شوهرم حسودیم میشه

1035 بازدید | 34 پست

یسری عادتهای داره که همیشه ارزوم بود داشته باشم 

تا سرشو میزاره تو بالش خابش میبره 

بشدت خستگی ناپذیره 

منظم هست 

زود یه حرف و منظور رو میگیره 

دوستای وفادار و درجه ۱ داره که چندین ساله دوستن انوقت من نگم با چه اصکولایی دوست میشدم 

موهاش اصلااا نمیریزه با صابون بشوره یا تاید فرقی نداره بازم پر پشته و رشد زیاد 

مژه هاش از من که خانوم ام بیشتره 

جوش اصلا نمیزنه 

هر کار  و رشته ای که خاست رفته بدون اینکه خانوادش زورش کنن  

انوقت خانواده من عمر منو هدر دادن از بس میخاستن حرف حرف خودشون باشه 

ادم موفقیه 

مثل من نیست 

من جلوش کم نمیارم و میگم منم موفقم اما دروغ چرا 

یه ۲۱ ساله متاهل ام که از صبح تا شب خونه ام  

منتظرم مهر شروع بشه برم دانشگاه 

همین فقط 

اون کلی مهارت داره حتی خیاطی ام بلده 

بلده خوب چونه بزنه تخفیف بگیره حالا من اصلا زبون ندارم 

رشته خیلی خوبی ام درس خونده ‌‌ 

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)

اهان اینم یادم رفت بگم تو کاراش خیلی جدیه یعنی مسخره بازی در نمیاره

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😍😂خوبه کههه

من باورت میشه کاملا بر خلاف اونم ؟؟؟ 

به خودت حسودی کن که همچی شوهر توپی دارییی پس برد و تو کردی خخخخخ

اره خب ولی مهارت هاش منظورمه