2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلوش عفونت کرده متوجه نشدی زده به حنجره عفونت ببرش دکتر دارو چرک خشکن بده انشاالله بچه خوب بشه

امشب بردمش دکتر ، اون گفت 

سفالکسین و سیتریزین داد

هنوز گیجم

آخه کلا دختر من سر دندوناش تب می‌کنه و آبریزش بینی

در حالت عادی هم چون رفلاکس داشت یکی دوبار شده بود که اسید معده‌ش با شیرش میزد بالا میخورد به حنجره‌ش صداش می‌گرفت

الانم داره دندون در میاره

چندروز پیش تبش خیلی بالا رفت در حد پاشویه و استامینوفن اینا

تبش که خوابید یهو صداش گرفت 

بیرون روی شدید هم گرفته

من گفتم حتما مثل همیشه ست

بردمش دکتر گفت ویروسه و خروسکه و سرماخورده و آب‌یخ دادید

حالا منم اومدم شهرستان پیش خانواده شوهرم ، شوهرم نیست

از اون طرف مامانم میگه ممکنه شب یهو حنجره‌ش ورم کنه نفس تنگی بگیره 

نشستم بالا سرش

میترسم

[QUOTE=301414208]شیر الاغ از کجا پیدا کنم تو این خرتو خری😂[/QUOTE 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍ ...

اطرافیان هر بچه ای خروسک می‌گرفت خوب نمیشد ،بهش شیر الاغ میدادن 

سوپ مرغبهش بدید پودر سنجد سریع اسهال خوب می کنه از داروخانه ژل می گرفتی لثه بچه می زدی بدنش درد می کنه زیر کولر یا پنکه بچو رو نخابون پیاز یا سیر قاچ کن بزار تو اتاق نزدیک بالشت بچه روغن بنفشه دور گوش پیشونی وکف پاشو چرب کن انشالله خوب میشه