2777
2789

میدونید از هرچی تو بقیه بدتون میاد در واقع خودتون به نوعی بهش مبتلا هستید؟ 🥲 به اینصورت که یکی از لحن کلام دیگری بدش میاد، لحن کلام شخص بخاطر عصبی بودنش اینجوریه و در واقع این شخص اول هم عصبی بودن تو ذاتش هست که دیدن این صفت بد تو دیگری داره آزارش میده و مغزش سعی میکنه با متهم کردن شخص دوم خودشو آروم کنه که عصبی نیست😊 کتاب نیمه تاریک وجود رو بخونید کامل متوجه حرفم میشید

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میرن دستشویی پاهاشونو میشورن دمپایی خیس میشه متنفرمممممممم

وای من میشورم عادت بدیه میدونم البته فقط خونه خودم جایی برم نه.ازبس میشورم پاموپادرددارم  دمپایی جلوبسته خریدم ترک کنم بازم نتونستم بااونم میشوستم بدتربود😂😂🤪🤪

لطفا یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرستید.ممنون🙏🏻
كساني كه مدام از خودشون تعريف ميكنن

کاش میتونستم هزار بار لایکت کنم

اگر کوه ها کر نبودند/ اگر آب ها تر نبودند/ اگر باد می ایستاد/ اگر حرف های دلم بی اگر بود/ اگر فرصت چشم من بیشتر بود/ اگر می توانستم از خاک یک دسته لبخند پرپر بچینم/ تو را میتوانستم ای دووور از دور یک بار دیگر ببینم💔
وای من میشورم عادت بدیه میدونم البته فقط خونه خودم جایی برم نه.ازبس میشورم پاموپادرددارم  دمپای ...

منم میشورم ..ولی یکی بشوره من دمپایی خیسش بپوشم بدم میاد

وای من میشورم عادت بدیه میدونم البته فقط خونه خودم جایی برم نه.ازبس میشورم پاموپادرددارم  دمپای ...

من چندشم میشه دمپایی دستشویی توش خیس باشه🫣

جلوبسته هم خریدی دیگه بدتر قشنگ آب میمونه توش😂😂

از دست دادن و روبوسی متنفرم ...

ببینم یکی شلخته پوشیده بدم میاد مثلا زن همسایمون زمستون پالتو چرمی با کفش ورزشی میپوشه ..

اینای که پسمونده غذای بچشونو میخورن 

اینای که کیپ شوعرشون راه میرن و هرگربه ماده ای رو پاچشو‌میگیرن که مبادا از دست بدنش

منم دفیقا همینجوریم وخیلی عذاب میکشم

واقعا من خجالت میکشم میرم اداره جلوی مافوقم نمیتونم حرف بزنم اگه یه کلمه مخالفت کنه یا بلند باهام حرف بزنه میزنم زیر گریه😪

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️