2777
2789
چقد بی شعور اصلا دیگه نرو کاری کن شوهرتم نره 

وای حالا یه تیکه گوشت ارزش نداره بچه رو از خانوادش جدا کنه..کار مادره به شوهر بیچارش چه ربطی داره اخهههه.. همون خودش گلایه کنه و نره کافیه!!

❤️👨‍👩‍👦👼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره نرواگه شوهرت قبول کنه 

فکر کن قبول کنه...مادرشوهرم از گوشت گوسفندی ک شوهرم پولشو داده بود یه تعارف نزد برای مادرم بده... شوهرم مگه قبول کرد ک کارش بی احترامی!؟همه گوسفندو داد فامیلای دختراش

وای حالا یه تیکه گوشت ارزش نداره بچه رو از خانوادش جدا کنه..کار مادره به شوهر بیچارش چه ربطی داره اخ ...

والا به خدا من بودم دیگه پامو نمیزاشتم اونجا تا حساب کار دستشون بیاد خب چی شده مگه دستش شکسته دیگه نرفته زیر تریلی 

بزرگ ترین ضربه زندگیمو از کسی خوردم که دوستش داشتم.💔💔
حالا فکر کن مادر شوهرت جلوت نشسته  ازش بپرس چرا اینکار و کردی  حالا جای اون به خودت جواب ...

مادرشوهر من این کارو کرده 

اگه اون بود میگه من نمیدونستم دوروبر شلوغ بود متوجه نشدیم...

حتی پول گوسفند رو هم از شوهرم گرفته بودا...

یبارم اومدم دیدم سفره داره همه دارن با غذا و.. از خونش بیرون میان بهش گفتم همینو گفت...

شوهرم قانع میشه مثلا!!!دیگه آدم چی بگه طرف خودشو زده ب بیشعوری