rastimahgol مدیر استارتر عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 3764 عنوان درمان تیرگی دور چشم 109 بازدید | 3 پست یه مورد که خودم ازش نتیجه گرفتماول داشتن تغذیه ی سالمبعد برای کرم دور چشم که استفاده می کنیداگه قبلش در حد چند ثانیه با یخ یا یه حلقه خیار خنک بهش شک بدیدبعد کرم دور چشم بزنید خیلی تاثیرش بهتر میشه دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است 1402/04/28 | 00:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیناااااام عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 1136 کرم دور چشم چی بخرم اجیواقعا تاثیر داره؟ دهن مردم رو میشه بست ولی دهن دوستانی که کامپوزیت کردن رو خیر اگر میخوایی کسی عاشقت بشه فقط بزن تو برق.کلا تو برق باش.تضمینی جواب میده.
rastimahgol مدیر استارتر عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 3764 کرم دور چشم چی بخرم اجی واقعا تاثیر داره؟ من لدورا میزنم خوبه ولی من تیرگی دور چشم زیاد داشتم قبلش اینکارو بکن چون جریان خونش تحریک میشه دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
نیناااااام عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 1136 من لدورا میزنم خوبه ولی من تیرگی دور چشم زیاد داشتم قبلش اینکارو بکن چون جریان خونش تح ... مرسی عزیزم دهن مردم رو میشه بست ولی دهن دوستانی که کامپوزیت کردن رو خیر اگر میخوایی کسی عاشقت بشه فقط بزن تو برق.کلا تو برق باش.تضمینی جواب میده.