2777
2789

خوشبخترین زنی که تو زندگیتون دیدین کی بوده ؟چرا؟

من خودم جاریم .

اینقد که این برادر شوهرم زنشو دوست داره نگو . با اینکه زیبا نیست و ادم معمولی ولی انگار زیباترین زنه جهانه . انقد جاریمو دوست داره و لوسش میکنه نگو هی قربون صدقه . هر چی بگه اخم نمیکنه براش همش بهش خدمت میکنه هرجوره . والا من گاهی بهش حسودیم میشه که چقد این جاریمو دوست داره 

هر کس که همسر خوبی داره خوشبخته دیگه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاریت خودش خوبه برای مردش ،سیاست زنانه و ارامش زنانه  مرد درسته زیباییه زن و دوست دارهداما هیچی مثل ارامش مردو جذب نمیکنه بجای حسادت ناخداگاه ازش یاد بگیر تجربه کن اون برای زندگیت 

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

نمیشه گفت فلانی خوشبخته چون فقط ما ظاهر قضیه رو میبینیم و زندگی طرف رو با دیدگاه خودمون! ما که جای اون فرد نیستیم! 

الان خیلیا فک میکنن من خیلی خوشبختم تک دخترم بابام خیلی دوسم داره همه جا قربون صدقم میره هر چی بخام سه سوته برام فراهم میکنه لباسای آنچنانی و فلان... ولی ته دلم به هیچی خوش نیس... پول دوای درد جسمته ولی دوای درد روح نه! من روحم درد میکنه حتا پولم نمیتونه به دادش برسه 💔

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻

من مطمینم اگه اینجا دختد خاله های همسرم عضو باشت و بیان این تاپیک میکن من خوشبخترینم

چن بار ب زبون هم‌گفتن 

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

یه بنده خدایی تو فامیل به نظرم از همه جهت خوشبخت بود . قیافه قشنگ ، خانواده خوب ، تک دخترم بود ، ازدواج کرد با یه مرد خیلی خوش اخلاق و اهل گردش و همه جوره در خدمت خانواده . یعنی خانم یه لیوان آب بهش بده میاد تعریفش رو میکنه که چقدر خوبه عالیه این لیوان آب و داد به من . بچه هاش خیلی باهوش و موفق و اجتماعی و قشنگ . یعنی همه چی عالی . حالا تازه فهمیدم این بنده خدا یه مشکلی داشته تو زندگیش که انقدر اذیتش میکرده که چند ساله ناراحتی قلبی گرفته به خاطرش . 

یعنی از بعد اون دیگه خوشبختی کامل هیچ کسی رو باور نمیکنم . همه قطعا توی زندگیشون یه مشکلات و ناراحتی هایی هست فقط باید انقدر نزدیک بشی که بتونی ببینیشون

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم