2777
2789
عنوان

لطفااااا بیاین راهنماییم کنین

69 بازدید | 4 پست

سلام خانوما لطفا راهنماییم کنید حالم خیلی خرابه

الان ۳۵ روزه ک سزارین شدم از ی هفته بعد سزارین دفعم با سوزش زیاد بود ولی بدون خونریزی.توی بارداری هفته ای دوبار دفع داشتم ولی اصلا درد و سوزش و خونریزی نداشتم،شاید بخاطر شیافای پروژسترون بوده.

الان ولی وقتی میرم دستشویی خیلی خون میاد و میسوزه شیاف گلیسیرین و شربت ادی ژل خوردم ولی تاثیری نداشت.یه قسمت از مقعدم خیلی میسوزه و میدونم همونجا زخم شده.الان به نظرتون شقاق دارم یا بواسیر؟

دو روز پیش دکتر  بهم لاکتولوز داده با هموروهیل به نظرتون جواب میگیرم؟امروز دفع داشتم اولش سفت بود و دوباره خون اومد ولی اخرش روون شد

به نظرتون چیکار کنم؟

مقعدم ورم کرده و ب شدت میسوزه و پماد هموروهیل هم فعلا تاثیر زیادی توی این دو روز نداشته

سلام من مشکل شما رو داشتم، دکتر گفت قبل از دفع یکم پماد زایلا پی بزن تا بی حس بشه و بعد از دفع اندازه ی نخود آنتی فیشر و آنتی هموروئید به مقعدت بزن تا جایی ک بتونی...این کار رو کردم و بعد از چن روز خوب خوب شدم، بادت باشه نباید یبوست داشته باشی، البته من توی دوران شیردهی نبودم 

.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من مشکل شما رو داشتم، دکتر گفت قبل از دفع یکم پماد زایلا پی بزن تا بی حس بشه و بعد از دفع انداز ...

منظورم از تا جایی که بتونی اینه که ببخشید با انگشت کوچیک وارد مقعدت کن🙈، کم کم زخم ها خوب میشن، میتونی شب ها هم این کار رو بکنی