2777
2789
عنوان

حوله شخصیه دیگه

162 بازدید | 16 پست

خونه کسی میرم اگر دست و رومو آب بزنم با دستمال کاغذی  خشک میکنم خوب خیلیا مثل من هستن بنظرم عادیه ولی خونه مادرشوهرم هربار واسم حوله میاره بعدم تاکید میکنه تمیزه تازه شستم بعد چک میکنه استفاده میکنم یا نه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم چندشم میشه خونه کسی از حولش استفاده کنم چه بسا اونام چندششون میشه مهمون  از حوله استفاده کنه

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

اگه شسته که اکی هست

منم با دستمال همه جا صورتمو خشک میکنم‌اصلا عادت به حوله نداشتم حتی وقتی ازدواج کردم

بالاخره همسرم متقاعدم کرد که وقتی حوله خودت مشخصه خوب با حوله خودت خشک کن

منم فقط خونمون حوله استفاده میکنم

فقط چک کردنش 😂 شاید رو مصرف دستمال کاغذی حساسه دستمال جیبی ببر با خودت

اتفاقا خودمم همین فکرو کردم با خودم بردم نه مثلا منظورش اینه چرا مارو تمیز نمیدونی درصورتیکه خونه مامانمم همینم

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

خب اگه شسته تميز هست مشكلي نيست 

ولي من بدم مياد با دستمال خشك ميكنم نميدونم قديما ك بچه بوديم چطور واسه دستشويي از حوله مشترك استفاده ميكرديم بهش فكر ميكنم بالا ميارم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
اگه شسته که اکی هست منم با دستمال همه جا صورتمو خشک میکنم‌اصلا عادت به حوله نداشتم حتی وقتی ازدواج ...

خونه خودمون که اره اوکیه

اتفاقا خودمم همین فکرو کردم با خودم بردم نه مثلا منظورش اینه چرا مارو تمیز نمیدونی درصورتیکه خونه ما ...

فكر ميكنه ك تو فكر ميكني اونا كثيف هستن بخاطر همين تاكيد داره تميز هست

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
خب بهش بگو من اصلا حوله استفاده نمیکنم

نمیدونم والا تشکر میکنم میزارم رو میز حتما ناراحت میشه ولی خوب دست خودم نیس واقعا

خب اگه شسته تميز هست مشكلي نيست  ولي من بدم مياد با دستمال خشك ميكنم نميدونم قديما ك بچه بوديم ...

بچگی که خیلی تباه بودیم اصن تو مهمونیا با کناری از یه ظرف خورشت و ماست میخوردیم