2777
2789
عنوان

بیاین لطفا

113 بازدید | 22 پست

سلام

خانما خواهر من دیروز زایمان کرده و بچش از اون لحظه که اومده به دنیا اصلا نخوابیده زردی هم داره و در دستگاه هست. امروز توی بیمارستان با هزار زور ۲۰ دقیقه خوابوندیمش و واقعا خواهرم خیلی بهش فشار میاد اصلا چشماشو نبسته و همش دور این بچه هست

نمیشد خودش تاپیک بزنه و همچین سوالی رو بپرسه چون LCD گوشیش شکسته و تعمیرات موبایله...

میخواستم بپرسم که ما این بچه رو چکارش کنیم تا بخوابه؟ یه لحظه هم چشماشو نمیبنده

گریه نمیکنه اما بیداره

ممنون میشم راهنمایی کنید

کنجکاوه😶👈👉

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه اما گریه‌ نمیکنه فقط چشماش بازه و اینور و اونور رو نگاه میکنه😂😑

عزیزم الهی قربونش برم❤️😂

خواهرم همین چند روز پیش زایمان کرد بچش اصن شیر نمیخورد همش اینور و اونورو نگاه میکرد😐❤️❤️

عزیزم الهی قربونش برم❤️😂 خواهرم همین چند روز پیش زایمان کرد بچش اصن شیر نمیخورد همش اینور و اونورو ...

خدانکنه عزیزم❤️

الهییی 😍😘

معلوم نیست چشونه همش بیدارن🤨

نینی کوچولوها فقط بلدن آدمارو نگران کنن کارشونه تا اینطوری نکنن بزرگ نمیشن🥺😂

ولله بخدا

بعد عمه هاش زنگ میزنن چرا نمیتونین یه بچه بخوابونید ولی خودشون حاضر نیستن بیان وضعیتو ببینن😏

ولله بخدا بعد عمه هاش زنگ میزنن چرا نمیتونین یه بچه بخوابونید ولی خودشون حاضر نیستن بیان وضعیتو ببی ...

والا اگه این عمه‌ها خیلی احساس قدرت میکنن بیان بخوابوننشون برادرزاده‌ها یاد بگیرن

بچست دیگه روزی هزارتا مشکل پیدا می‌کنه دلیل نمیشه این عمه‌ها هی سس بگن