2777
2789
عنوان

روزه اول ماه محرم برای بچه دار شدن

136 بازدید | 4 پست

🌺روزه اول ماه محرم برای بچه دار شدن🌺

عزیزانی که مشکل باردارشدن دارن حتما این پست رو بادقت بخونید،چهارشنبه ی هفته ی آینده اول ماه محرم هست،که توصیه شده برای داشتن فرزند اول محرم روزه بگیرید.

✨ امام رضا [علیه السلام] در حدیث به ریان بن شبیب فرمودند: وقتی زکریا [علیه السلام] مصیبت سیدالشهدا [علیه السلام] را دید، به خدا عرضه داشت: خدایا به من فرزندی بده که از اولیای تو باشد و شبیه شهادت سیدالشهدا [علیه السلام] به شهادت برسد تا من هم در مصیبت نبی اکرم [صلوات الله علیه] شریک شوم، که خدای متعال یحیی [علیه السلام]  را به او عطا نمود.

✨ سپس حضرت می‌فرمایند: اگر فرزند می‌خواهید، در روز اول محرم روزه بگیرید و دعا کنید، خدا بهتان عطا می‌کند. حضرت زکریا هم همین کار را کرد و در محراب، آن خطاب به او شد. زکریا گفت: من در کهن سالی هستم و همسرم هم دوران فرزندآوری اش گذشته است اما در پاسخ به او گفته شد که خداوند دعای تو را مستجاب کرده و دیگر جای تردید نیست.

📚 كتاب الامالی شیخ صدوق، روايت جامع امام رضا علیه السلام، معروف به "حدیث ریان بن شبیب"  

من 5سال ناباروری داشتم پازسال یادمه این روزه رو گرفتم و11محرم آزمایشم مثبت شد به لطف خدا اگه میتونید صبح این روزه رو بگیرید🥰 بااعتقاد کامل عمل کنید حتما نتیجه میگیرید🤩

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من جنینم حالش خوب نیست برای سلامتیش دعاکنید محتاج دعا خواهرام  😔

عزیزم ان شاءالله بحق امام حسین نی نیت و سالم بغل میگیری.ایام محرمه نذر زیارت عاشوراکن ان شاءالله چیزی نمیشه

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
اره منم شنیدم خیلی مجربه.انشااله هر کس میخواد بزودی دامنش سبز بشه😍

ان شاءالله بحق علی اصغر امام حسین🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤❤❤