2777
2789
عنوان

چرا واقعا

66 بازدید | 10 پست

میام اینجا همه یا دارن خیانت میکنن یا از شوهرشون متنفرن به زور دارن باهاش زندگی میکنن 

فقط بخاطر بچه هاشون موندن 

به خدا زده میشم از زندگی حداقل دو نفرتون بیاید از خوشیاتون بگید به خدا برا هر کدومش بغض میکنم اصن خیلی ناراحت میشم اعصابم میریزه به هم 

ولی من روزی هزار بار خدا رو به خاطر خانوادم شکر میکنم 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداشکر عزیزم ایشالا همیشه همینطوری باشین

ممنون به نظرمن کسایی که از زندگیشون مینالن انتخابشون یا به خاطر پول بوده یا فرار از خونه پدر و اخلاق وعلاقه قلبی رو معیار قرار نمیدن و اینکه تو زندگی گذشت خیلی از مشکلات رو حل میکنه 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

سلام دوست عزیز

معمولا خیلی هاخوشی هاشون رو نمیگن چون معتقدن چشم می خورن.

این پست ها هم بعضیاشون سرکاریه ، بعضی هم داستان کلی شون واقعیه اما در کل اغراق آمیزه.

اگه واقعا اینقدر احساساتی هستی و ناراحت میشی بخاطرشون ، پس نی نی سایت برات یه محیط سمی به حساب میاد ، بهتره ازش فاصله بگیری و سعی کنی یه سرگرمی جدید برای خودت جایگزین کنی.

وای آره خواهشا متاهلا بیاین یکم از اعتماد به همسرتون بگین از زندگی خوبتون خسته شدیم از این تاپیک ها تو خانوادم و آشناها همه زندگی خوبی دارن و بهم اعتماد دارن ولی اینجا ...

سلام دوست عزیز معمولا خیلی هاخوشی هاشون رو نمیگن چون معتقدن چشم می خورن. این پست ها هم بعضیاشون سر ...

اره درست میگین شما 

اره تو فکرشم اصن برم نیام اینا رو بخونم